Katera pot je boljsa do Sarajeva?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Aja jest sm mislu da govoris o drugi routi kot je tuzla, torej tretja routa cez doboj in zenico je tudi kul, ok hvala

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
201
8
18
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ampak to je zelena karta ki je pri nas 5eur ce se nemotim, sem bil letos na HR in sem zrihtal zeleno karto tko da je vrjetno to vredu tud za bosno ne?
Točno to. Pri nas je 5 eurov in velja tudi za BIH.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi: Ne vem pa kak je preko Zenice , je tudi mogoče v redu varianta.
IMHO daleč najboljša varianta.
ZG - Slavonski/Bosanski Brod = 200 km AC
Brod - Zenica 2 uri dobre regionalke
Zenica - Kakanj = pol ure HC, deloma gradbišče AC
Kakanj - Sarajevo = 20 min AC

Se strinjam, absolutno najboljša varianta.

Prek Banja Luke edino, če boš šel še na zasedanje Avnoja v Jajce
smile-1.gif

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
Na poti ZG - Brod - Derventa - Doboj - Zenica - Sarajevo nimaš NOBENEGA hribovja. Najprej Slavonija (ki je še bolj dosadna kot Prekmurje) potem par minimalnih hribčkov okoli Drevente, potem pa itak protitočno ob reki Bosni do izvira.
Čeprav zna biti ob sneženju zanimivo... Vsem kritikom slovenske zimske vzdrževalne službe svetujem pot v Bosno ob močnem sneženju.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

dnar je najbolje dol dvigovat na bankomatih ne, baje je dol tudi ljubljanska banka, torej maestro je vredu

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.396
1.263
113
Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi: Ne vem pa kak je preko Zenice , je tudi mogoče v redu varianta.

To je itak edina normalna varianta. Do meje HR-BiH je AC, naprej pa regionalka, po kateri se da stalno vozit 100+ ... Vse do tostega koškka HC/AC pred Sarajevom.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:

To je itak edina normalna varianta. Do meje HR-BiH je AC, naprej pa regionalka, po kateri se da stalno vozit 100+ ... Vse do tostega koškka HC/AC pred Sarajevom.

Poleti je bil gradbišče in je bilo noro. Nobedn od gradbincev ne pazi ko zavije iz gradbišča sekundo prej vidiš oblak prahu...naslednjo je pa tovornjak pred tabo ex SCTjev. Zdaj pozimi jih verjetno ni.
Pa boljše je da voziš po predpisih ker je policajev uhhuhu.
V Sarajevu smo mi parkiral kar zraven katoliške cerkev ker jo 24/7 stražijo policaji.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.396
1.263
113
Priznam da se kako leto že nisem dol vozil, ampak kar se polcajev tiče, je bila od nekdaj tarifa 10 mark njihovih (plačal sem pa recimo 1x na 2 vožnji). Samo enkrat me je prišlo dražje (20€), ampak je bila orenk pizd... pa malo smole.

Tako da kar se hitrosti dol tiče, po mojih izkušnjah, gasa pa po pameti (in ne omejitvah) ...