Nobenemu od obeh.Komu bomo sedaj zaupali da ima prav? Kriminalistu al prodajalcu žarnic?
Nobenemu od obeh.Komu bomo sedaj zaupali da ima prav? Kriminalistu al prodajalcu žarnic?
Dobre in relativno ugodne denarnice z RFID-om so Samsonite. Ujameš še 20% popust med prazniki in si zmagal.
Očitno mi je ušel komentar kriminalista kjer trdi da je prometna lahko v avtu.Komu bomo sedaj zaupali da ima prav? Kriminalistu al prodajalcu žarnic?
A mi lahko kdo razloži kaj je point tega da ima denarnica RFID?
Ti kr nos prometno v tošlnu, lohk jo vsak dan tud v ognjevarni sef zakleneš. Tanormalni jo mamo pa lepo v avtu.Vsi vemo da se prometne nima v avtu, edino forumski (ex?)šerif je napisal da nimaš prometne kaj nosit v tošlu...tako da...
A mi lahko kdo razloži kaj je point tega da ima denarnica RFID?
Ravno obratno. RFID pri denarnicah v bistvu pomeni RFID zaščito, torej faradayeva kletka. Tako da moraš kartico ven potegnit ker skozi denarnico naj ne bi delovalo.Kaj sploh pomeni, da ima wallet rfid?
Da ni treba kartice ven vlečt, ker celo prisloniš?
aha kulRavno obratno. RFID pri denarnicah v bistvu pomeni RFID zaščito, torej faradayeva kletka. Tako da moraš kartico ven potegnit ker skozi denarnico naj ne bi delovalo.
sej ta teden še ni bilo kakega ali ? pa torek je že.Taka dolga tema o iskanju denarnice je očitno znamenje, da imate viške denarja in da bi se lahko mirno uvedel kakšen dodaten davek.
lp
Ljudje z viski denarja nimajo tošlov ampak nosijo snopič prepognjencev v zadnjem hlačnem žepu. Tam nekje za enega novega klijota...Taka dolga tema o iskanju denarnice je očitno znamenje, da imate viške denarja in da bi se lahko mirno uvedel kakšen dodaten davek.
lp
Ravno obratno. RFID pri denarnicah v bistvu pomeni RFID zaščito, torej faradayeva kletka. Tako da moraš kartico ven potegnit ker skozi denarnico naj ne bi delovalo.
PoznavalecLjudje z viski denarja nimajo tošlov ampak nosijo snopič prepognjencev v zadnjem hlačnem žepu. Tam nekje za enega novega klijota...