Jaz sem se lani nategnil z menjavo, ker so govorili da bo veljavna samo še do konca leta, nikoli ne verjami politikom.Ali morda kdo ve za kakšno čimmanjšo moško denarnico v katero bi še vedno lahko stlačil tisti stari vozniški izpit (roza barve)?
Nekako ga nočem menjat za novi format vozniškega izpita.
Evo mene - menjam dva tedna pred dokončnim prenehanjem veljavnosti = zaenkrat 19.01.2033 in takrat dobim po sedanjih predpisih 5 letnega.Drgač pa - kdo še ma rozo???
Potem pa 16 let, neke velike razlike ni.odkar so euri ne 20 let
odkar so euri ne 20 let
After a decade of preparations, the euro was launched on 1 January 1999: for the first three years it was an 'invisible' currency, only used for accounting purposes and electronic payments. Coins and banknotes were launched on 1 January 2002, and in 12 EU countries the biggest cash changeover in history took place.
Jaz imam Hilfigerjevo Eton trifold, pa mi je res dobra... Počasi moram naročit novo, ker je tale po 12 letih že malo oguljenaSe priporočam za info. Tudi sam že dalj časa iščem eno normalno moško denarnico, da gredo noter kartice, kovanci in prometna. In da zapiranje ni na mačka.
Ni poceni, je pa uporabna videti.Jaz imam Hilfigerjevo Eton trifold, pa mi je res dobra... Počasi moram naročit novo, ker je tale po 12 letih že malo oguljena
Ni poceni, je pa uporabna videti.
Prva mi je zdržala več let, druga je žal razpadla po dveh.Velika moška denarnica - 3532
Tanka denarnica, ki je hkrati dovolj prostorna, saj v njo lahko spravite 8 kartic. Na voljo imate tudi 3 dodatne predale za prometno dovoljenje, vizitke in preostale kartice. Denarnica ima...www.torbe-gruden.si
sam imam tole že leta. Imel bi raje manjšo, ampak zaradi prometne to ne gre...
Da policaj vidi da imaš gotovino pri sebi.Zakaj zaboga bi imel prometno v denarnici?
Kje pa? Okoli vratu? Duplikat v predalu? Neuniformirani ne nosimo opasaca s torbicami, diagonel ter pederus....Zakaj zaboga bi imel prometno v denarnici?
Ker so včasih govorili, da če ti avto ukradejo s prometno v predalu, ne dobič nič.Zakaj zaboga bi imel prometno v denarnici?