Stari dej nehi bluzit no. Algoritmi v ostalih aplikacijah delujejo pač boljše. Tebe pa resno daje bralno nerazumevanje in si le dokazal, da si kvečjemu polpismen, žal.
Jaz ne govorim o tem, da Sygic ne zna najti točne lokacije, ampak da ti je zelo malo v pomoč njegov iskalnik, če iščeš nekaj le z delno pravilnimi informacijami; v takšnih primerih so pač iskalni algoritmi v ostalih navigacijah v veliko pomoč.
In če greš še enkrat brati moje komentarje s slikam vred, to je nemudoma jasno, kaj iščem v kateri državi; kot sem zapisal port Aval ne obstaja v državi kjer iščem, gre za parkirišče podjetja Aval ob nekem rečnem pristanišču v Romuniji ob mestu Tulcea (in da logično, da imam karto Romunije naloženo). V času prvega iskanja sem tako vnesel v ostali navigaciji le “port Aval” in sta mi ponudili že ta prvi zadetek pravilen. In o tem govorim. Zdaj ko vem točen naslov oz. ime pristanišča in parkirišča, poznam točno lokacijo, ga/ju seveda najdem tudi v Sygicu.
Ampak veliko je situacij na poti, ko imeš le delček informacij o neki domnevni lokaciji in v takšnih primerih si lahko kot kaže tudi moj primer bolje pomagaš z iskalniki ostalih navigacij.