Katera gostilna-pizzerija Čatež z okolico

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
112
-273
18
Katero gostilno, pizzerijo priporočate v okolici Term Čatež?
Hvala

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
112
-273
18
Hvala za predloge. Kaj pa kakšen lokal kjer imajo kakšen bilijard ali pikado?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.708
2.570
113
Ni vse tako kot pri tebi doma! :)

Ma lej, hec mora bit.
Mojih 5c ( če boš bral)
HRANA Štefančič - sem si dal v navigacijo! Bolje kot HRANA Gostilna Les. Probal obe.
Hrana! oprema pač starejša!

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
112
-273
18
Ni vse tako kot pri tebi doma! :)

Ma lej, hec mora bit.
Mojih 5c ( če boš bral)
HRANA Štefančič - sem si dal v navigacijo! Bolje kot HRANA Gostilna Les. Probal obe.
Hrana! oprema pač starejša!
Ni problem hec, samo kaj ko ti ne veš kaj je hec. V vsako podobno temo, ki ni po tvojem okusu uletiš z bedastim trollanjem.
Zakaj nisi takoj uletel s tem zadnjim komentarjem ne pa, da najprej izpadeš bedak potem se pa nekaj vadiš. Če ti ni do normalnega komuniciranja preskoči temo. Take izpade pa imaš lahko doma, če ti dovolijo, kar dvomim glede na tvoje izpade tu gor.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.235
503
113
google najde še:

Reset Brewery
Pr’ Šefu
Bresce Grill
Doner Kebab Enka
Mk mesarija Krošelj Denis Krošelj s.p.

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
112
-273
18
google najde še:

Reset Brewery
Pr’ Šefu
Bresce Grill
Doner Kebab Enka
Mk mesarija Krošelj Denis Krošelj s.p.
Me ne zanima google, ker on ne hodi not jest;)
Vseeno hvala za drugič.
No, da povem, mojo izkušnjo. Bil sem v "Picerija Italija". Nič posebnega. Zlata sredina, napram vsem drugim picam ki sem jih že jedel. Lepo urejena pizzerija.
Potem pa še v Gostilni in Pizzeriji Santa Lucija. Sama gostilna malo preveč načičkana, ne vem no že sam "izgled" mi ni bil všeč, da ne govorim, da ko sva prišla "domov" je najprej moja vse pobruhala jaz pa sem cel večer na sekretu sral :bruh:
Mi je žal, da nisem šel raje v Pension Les (pa drugič ko bom v tistih koncih), ker sem se ravno pred tem peljal mimo pa ne vem, kaj me je premamilo, da sva potem šla v Santa Lucijo:jok: