Katera dobra bluetooth slušalka

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Imam jarba 530 in služi odlično. Mora imeti fizično tipko za vklop, da takoj veš, če je vklopljena ali ne. Uporabljam po uro na teden in polnim na 2 meseca cca, v avtu.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Imam jarba 530 in služi odlično. Mora imeti fizično tipko za vklop, da takoj veš, če je vklopljena ali ne. Uporabljam po uro na teden in polnim na 2 meseca cca, v avtu.

Se mi zdi, da sem imel tudi takšno, pa je crknila. Kakorkoli, jaz jo polnim vsak dan
wink-1.gif
.

Jernej

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
ksz:

Kupil Plantronics ML12. Glede na nižji rang - zadovoljen.
V avtu super zvok, sogovorniki me slišijo dobro.
V sobi (tiho okolje) malo prasketa, vendar še nisem ugotovil ali zaradi oddaljenosti od telefona ali je problem v slušalki. Vendar nič tragičnega. Še vedno se sogovornika sliši dobro. Obratno tudi.
Za vklop ima stikalo (ne soft-touch tipko), poleg tega pa še regulacijo glasnosti in sprejem/prekinitev klica.

Cena: 25€

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Uporabljam : Bluetooth slušalka Plantronics Discovery 975 in lahko rečem da je ena najboljših BT slušalk ki sem jih kdaj koli imel.. Glede na to da sem veliko v avtu zdrži presenetljivo dolgo tako v pripravljenosti kot samega pogovora .Preprosta uporaba .. najvažnejše zelo lahka BT slušalka ki je vredna svojega denarja ..

Tudi moj glas je za omenjeno slušalko, nekoliko višja cena opravičuje kvaliteto. Tudi če nimaš dveh aparatov je fino ko si doma lahko brez podiranja povezave z gsm konektaš na pc in hajd na skype recimo. Proporočam.

Lp.

Nazadnje urejeno:

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Tudi jaz bi malo ukradel temo. Kaj pa slušalke, ki se jih ne daje na uho? Recimo neka bluetooth klip varianta, ki jo imaš nekje pripeto oz. v žepu, iz nje pa navadne slušalke v uho? Pa če se še zadeva polni preko USB (nemesto s kakšnim polnilcem), bi bilo pa sploh idealno. Ali kaj takega sploh obstaja?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Tudi jaz bi malo ukradel temo. Kaj pa slušalke, ki se jih ne daje na uho? Recimo neka bluetooth klip varianta, ki jo imaš nekje pripeto oz. v žepu, iz nje pa navadne slušalke v uho? Pa če se še zadeva polni preko USB (nemesto s kakšnim polnilcem), bi bilo pa sploh idealno. Ali kaj takega sploh obstaja?

Obstaja, npr. Jabra Clipper, polni se preko micro USB.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Da ne odpiram nove teme. Imam problem s slušalko Plantronics Discovery 975. Povezana je bila z dvema telefonoma, ki pa sta nenadoma končala svojo kariero. Eden v Sečoveljskih solinah, eden pa je padel z balkona. Nobenega ni bilo možno usposobiti, da bi ga vsaj odjavil od slušalke. Zdaj ni več možno povezati drugega aparata na to slušalko, saj dovoljuje samo dve seznanjeni napravi. Po brskanju po netu nisem našel pametnejše rešitve, kot nabava nove slušalke. Ne bi bilo problema, če bi stala 10 ali 20€, tako pa ... Pozna kdo rešitev (hard reset...)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sicer nimam slušalke ampak prostorčno napravo...
v mojih navodilih piše, da zbrišeš tako; tipko za end/reject držiš 5sekund - pri meni je to druga tipka kot on/off ali za sprejet klic.
Probat ni greh, da kako tipko tiščiš dlje časa:)

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Nikjer nisem našel ničesar na to temo. Našel sem edino nasvet, da je treba narediti unpair na telefonu, če hočeš dodati nov telefon.

V gornjem postu sem zaj.. tip slušalke. V stvari imam 925 in ne 975. Hitri prsti.
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz

Da ne odpiram nove teme. Imam problem s slušalko Plantronics Discovery 975. Povezana je bila z dvema telefonoma, ki pa sta nenadoma končala svojo kariero. Eden v Sečoveljskih solinah, eden pa je padel z balkona. Nobenega ni bilo možno usposobiti, da bi ga vsaj odjavil od slušalke. Zdaj ni več možno povezati drugega aparata na to slušalko, saj dovoljuje samo dve seznanjeni napravi. Po brskanju po netu nisem našel pametnejše rešitve, kot nabava nove slušalke. Ne bi bilo problema, če bi stala 10 ali 20€, tako pa ... Pozna kdo rešitev (hard reset...)?

Imam omenjeno slušalko in lahko povem da sem zelo zadovoljen.
Glede problema pa ne vem, meni je uspelo seznanjenje s tremi telefoni+prenosnik, seveda ne hkrati pa nisem nič brisal.
Preveri če imaš na telefonu na katerem poskušaš seznanjenje v načinu ki ni skrit, ker potem seznanjenje ni mogoče.
Meni tudi o.k. dela recimo telefon+macbook pro - hkratna povezava, recimo za skype, zelo uporabno.

Upam da kaj pomaga,lp.

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Smo danes za šankom rešili.
cool-1.gif
Nekomu je ratalo, pa sploh ne ve kako. V glavnem, na to slušalko je možno povezati večje število aparatov, naenkrat pa sta lahko aktivna samo dva.

Načelno sem tudi jaz zelo zadovoljen s to slušalko. Problem se pojavlja edino pri HTC DesireHD, saj moram imeti aparat med pogovorom zelo blizu slušalke, v nasprotnem šumi in je pogovor nemogoč. Za to krivim aparat in ne slušalko, ker z E52 pa normalno dela, čeprav je oddaljenost med njim preko 2m.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
No da ne odpiram nove teme, bom uporabil kar tole. Kupujem BT slušalko za mojo Lumio 925. Kaj priporočate? Nekaj sem guglal in našel da se hvali Plantronics slušalke. Sam imam nagledano tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/1800005014/bluetooth-slusalka-plantronics-m55-avto-polnilec

Ali lepo stoji v ušesu? Je mogoče bolje vzeti tako da jo ½obesiš½ na uho? Rabil bi jo v stanovanju, saj mi telefon zelo slabo lovi in če se preveč premikam, hitro izgubi signal... To bi odpravil s slušalko.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No da ne odpiram nove teme, bom uporabil kar tole. Kupujem BT slušalko za mojo Lumio 925. Kaj priporočate? Nekaj sem guglal in našel da se hvali Plantronics slušalke. Sam imam nagledano tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/1800005014/bluetooth-slusalka-plantronics-m55-avto-polnilec

Ali lepo stoji v ušesu? Je mogoče bolje vzeti tako da jo ½obesiš½ na uho? Rabil bi jo v stanovanju, saj mi telefon zelo slabo lovi in če se preveč premikam, hitro izgubi signal... To bi odpravil s slušalko.

Če ne boš nič posebnega delal med pogovorom, pol stoji v ušesu (razen, če imam jaz prevelike ušesne luknje
smile-1.gif
) , sam jo uporabljam v vozilu, za delat pa ni, ker dejansko pada ven, dobiš pa zraven še naušesni nosilec, ki ga pa sam ne mislim uporabljat saj je bila kupljena ravno zaradi hitre namestitve.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ostalih ne poznam, kupljena je s priporočil iz tega foruma, baterija drži zelo dolga (piše v opisu), napolnjena je izredno hitro preko micro usb, kot večina ostalih telefonov (če ni to sedaj celo nek standard) in baterija je fiksna.
Edino kar me moti - no mene niti ne, da se me baje slabo sliši preko telefona znamke prestigio, na službenem samsungu preko katerega gre večino klicev se me pa baje sliši odlično.