Katera dobra bluetooth slušalka

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Kupujem neko solidono bluetooth slušalko, želje so naslednje:
- dober zvok
- da mi ne bo po par dneh uporabe razpadla, se lomila ipd.
- dobro delovanje v povezavi s telefonom
- nek srednji cenovni rang
.....

Kaj priporočate?

Telefon....trenutno še Blackberry, po vsej verjetnosti bo 1x v prihodnosti neka android varianta ala HTC.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Bluetooth slušalka Jabra Wave, je za moje pojme zelo dobra in kvalitetna slušalka!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Samo v vednost, da imajo v Telekomovih centrih do 27. 1 . akcijo za vse bluetooth slušalke - dobiš 25% popusta
cheer.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Samo v vednost, da imajo v Telekomovih centrih do 27. 1 . akcijo za vse bluetooth slušalke - dobiš 25% popusta
cheer.gif

Pomembna je končna cena, ne popust
wink-1.gif
Mam raje avtoradio z BT, kot pa vedno slušalko dajat v uho in ven, jo dajat polnit...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Je pa seveda res, če rabiš nov avtoradio ali ne, ker je razlika v ceni ogromna.Jaz sem ga rabil in sem se prav odločil.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Super da sem našel temo, tudi sam kupujem BT slušalko (narava dela z veliko pogovarjanja po telefonu).
Vse zgoraj naštete stvari in pa res povdarek na zvoku.
Glede na to da predlagate Wave kaj pa Stone 2 ?

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
imam plantronics in dela super. Zna delati tudi z dvema telefonoma istočasno če rabiš . Je pa precej draga.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Priporočam takšno, ki ima gumb za vklop pri katerem boš takoj vedel, da si vklopil. Sam imam namreč Nokio 105 (nekaj takega) in ima tako majhen gumb, da nikoli ne vem ali sem jo vklopil ali ne in moram čakati lučko.
Ko sedem v avto, se mi običajno že mudi in potem med vožnjo prižigam slušalko. V tem primeru je ta sistem tečen in nevaren.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Jaz imam malce starejšo (top rang) Plantronicsovo in noname Dealextreme, pa jo slednja po tehnologiji prekaša. Tako da cena ni glih merilo... moje skromno mnenje je da vse kar je več kot 9usd je nepotrebno, ampak to je samo moje mnenje (po letu dni uporabe ni razpadla, za to ceno tudi če bi).

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Kakšna je definicija dobrega računalniškega sprejemnika za BT? Ker sem doslej preizkusil enega noname in enega Asusovega, oba kupljena na Mimovrste, pa imata oba težave s povezovanjem slušalke z računalnikom, zadeva se večinoma enostavno ne skonekta. Na telefonu delujeta brezhibno, četudi ima Plantronics 395 za moj okus boljši zvok kot Jabra Easygo

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Da se še sam prislinim k temi.
Tudi sam iščem BT slušalko, nekaj bolj osnovnega od teh zgoraj, pa da dela OK.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Uporabljam : Bluetooth slušalka Plantronics Discovery 975 in lahko rečem da je ena najboljših BT slušalk ki sem jih kdaj koli imel.. Glede na to da sem veliko v avtu zdrži presenetljivo dolgo tako v pripravljenosti kot samega pogovora .Preprosta uporaba .. najvažnejše zelo lahka BT slušalka ki je vredna svojega denarja ..

Jaz imam pa M1100. Edino kar me moti je to, da se pri parjenju na telefonu nekaj sekund prikazujejo neumnosti in se ne da klicati
wink-1.gif
. A se to lahko kje izklopi? Jabra se samo priklopi in da mir, tale pa izpiše pol romana. Sem preskusil na E6 in BB, pa je povsod isto s.

Jernej