Katera banka za s.p. je trenutno ugodna ?!

drejzzzy

Pripravnik
4. jun 2008
42
0
6
Pozdrav,

Zanima me katera banka je za s.p. trenutno IN.
Krediti in depoziti me ne zanimajo, temveč plačila računov in nadomestila za vodenje računov itd !

Trenutno sem pri NKBM in se mi zdi 0,80€ / plačilo absolutno preveč !

Orticija

Zelenc'
7. feb 2012
26
0
1
Tudi jaz sem slišala, da je delavska za podjetja ugodna, prvo leto sploh ne plačuješ nadomestil. Če pa rabiš kakšne bolj zahtevne zadeve, pa moraš vedeti, da je to hranilnica in ne banka (npr. akreditivov se pri njih ne da delat ipd).

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
DBS plačilo računa preko e banke 0.4€ , za mesečno uporabnino pa sedaj nisem ziher

Avionar

Pripravnik
14. sep 2012
30
0
6
38
poceniletalskekarte.si
Od punce mama uporablja PBS (poštno banko) in pravi da še nikjer ni dobila takih ugodnosti. Od provizije do vsega... Mogoče nebi bilo noro preverit? Mislim da je na PBS provizija 0.35.. ne pa me držat za besedo

Drugače pa hodim sam vse položnice ipd plačevat na delavsko hranilnico ker je provizija res najmanjša proti ostalim, kljub temu da nisem komitent.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
DBS plačilo računa preko e banke 0.4€ , za mesečno uporabnino pa sedaj nisem ziher
ce fizicna oseba nakaze na drugo banko na okencu je 7,5 evra nadomestilo. Ne vem kako je pri sp. Se bojim da ima vsaka banka kaksno past.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Na okencu kot s.p. že nisem bil vsaj dve-tri leta.
Tudi dvig gotovine ti mastno zaračunajo. Dva metra stran na bankomatu je pa free.
Imam pa (zaenkrat) še NLB.