Samojed,
saj ne obtožujem, da ste ( si ) karkoli slabega napisal. Po resnici si ( ste ) napisal(i). Vse drži. O debelini kablov.
Nikakor pa se ne strinjam z oceno : delaš reklamo ! Po eni strani, ja. Vendar : ali ni ta blog TUDI za vas ( in nas ) uporabnike, ki smo na tem blogu, ki hočemo nekaj (iz)vedeti ? Ne samo za visoko strokovne debate s tehničnimi podatki, ki jih VSI ne razumejo in jim tudi VSEGA ne povejo. Ta blog je tudi za povsem praktične zadeve : kje se kaj dobi, za koliko, kaj je to, je kaj vredno, deluje ne deluje, kakšna je praksa in izkušnje z določenimi proizvodi ( kar povedo blogovci )...Blogovci imajo pravico izvedeti za VSE.
Nisem edni, ki omenja firme polnilcev: omenjano je bilo Telwin, ECS...ali nisi(ste) tudi ti (vi) nekaj napisal kaj imate doma v delavnici v omari, vredno velikega denarja...?
Se pa strinjam, da to ni mesto za klasično reklamo. Za tisto moram ( veliko ) plačati drugje. Za ENO "reklamco" v velikosti vizitke hočejo 600 € ! Ali veste koliko polnilcev bi moral prodati za to ? Da sem potem na "nuli". Ne bom delal "reklame". Prodaja za celo SLO mi ne povrne v 1 letu za "t male" polnilce. Smo premajhno tržišče.
Pa kljub vsemu vztrajam dalje, ker vem, da tile "siteki" niso "megla". Uporabnikom bi rad dopovedal, da je na tržišču nekaj novega in dobrega ( že 3 leta ), naj preizkusijo, si pišejo o izkušnjah : je dobro ali ni...Če so, bo nekaj časa trajalo, da bodo sprejeli, če niso, se bo razvedelo TAKOJ.
Torej je to pisanje namenjeno dobronamerno za blogovce ( in na Vašo in vašo ) žalost - tudi za mene....
Pišete mi v smislu : naj tud sosedu krava crkne...( SLO pregovor ). Pa čeprav zato blogovci ne (z)vedo za dobre stvari.
Ne vem kako se naj podpišem : z Edy ali soncnaup. Imel sem težave pri registraciji in sem se na novo registriral.
LP