Citat:
Uporabnik hermann pravi:
aha, potem sem praktično na istem kot če na amazonu pljunem 50 poštnine...
kakor sem gledal so na amazonu podobne cene, samo poštnina je dražja.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
aha, potem sem praktično na istem kot če na amazonu pljunem 50 poštnine...
Ne ne bo v redu. Preverjeno tako z absorbcijskimi torbami (ravno Dometic, verjetno celo enak kot v linku) kot z Electroluxovim vgradnim. Kupiš pač 50mbar regulator in je mir. Če imaš tudi kuhalnik na plin, se zaradi več plina ne bo pritoževal.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ja verjetno bo 30 mbar dovolj , zakaj problem?
Razlika je samo v maksimalnem pretoku plina.
Nič kaj dosti pa ne boš falil tudi če kupiš rabljenega. Se ne kvarijo ravno.Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
gledal sem tole http://www.talk-point.de/Haush...108_16567_0.htm + 20eur poštnine
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
kakor sem gledal so na amazonu podobne cene, samo poštnina je dražja.
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
gledal sem tole http://www.talk-point.de/Haush...108_16567_0.htm + 20eur poštnine
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Samo vedi da tale ki uporablja tudi plin ni primeren ravno za v šotor če nočeš da se kaj neprijetnega ne zgodi.
Pišeš iz izkušenj ali tako približno? Res je da ima večina kampov elektriko, se pa najdejo tudi taki ki je nimajo ali pa se najdejo določeni predeli v posameznem kampu, ki so brez štroma. Kot nalašč na takih placih ni gužve recimo, ravno zaradi odsotnosti elektrike. No, v takem primeru je kompresorski vreden točno nič - minus znesek, ki si ga pljunil za nakup.Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Da hladilnik normalno hladi, mora biti nujno kompresorski, vse ostalo ni vredno nič. Jaz sem kupil 35 litrskega v trgovini Matik na letališki, kjer imajo robo za kamionarje. Dobro pa je ujeti kakšno akcijo, da se malo zniža cena. Shladi mi lahko do - 22°C.
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Da hladilnik normalno hladi, mora biti nujno kompresorski
Moj predpotopni Electrolux v prikolici (cca. 50 litrov prostornine) laufa 10 dni na 5-kilsko jeklenko. Nekaj plina gre vštric še za kuhanje.Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:Zanima me, koliko tak hladilnik odnese plina, okvirno? Hvala.
Ma ja, 20€ sem napisal na blef. V kakem Hoferju se najdejo za cca. 40 ali 50€.Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Torbe s peltierjevim elementom niso 20€To so samo ventilatorske ali pasivne.