KATASTROFA kaj sem zvedel

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Lej najprej me zmerjaš z tvojim lupčkom, potem me zmerjaš, da me je toplovodar naredil, pol me še obdolžuješ, da nekaj jamram koliko mi država pobere.... Ja pa kaj sem ti zdaj jaz naredil, spravljaj se na koga drugega.

Daj malo pomisli človek, ali je bolje da stara hiša razpada in se posledično podre od starosti ali je bolje, da se podre načrtno in na tistem mestu zgradi manjša kakršna bi bila ravno prav za naše potrebe. Ali praviš mogoče da naj raje naredim novo identične velikosti in jo prodam, aja potem ti verjetno spet ne bo prav ker bom zaslužil. Zakaj bi moral plačevati več kolikor je nujno potrebno? Ali imaš morda ti tak fetiš da državi daješ denar tudi če ni potrebno.

In pa nisem ti jaz kriv če si se moral zapufat, da si bajto naredil. Zato ne krivi mene. Jaz imam stanovanje tako da ne skrbi zame in mojega konja.

Smoukar, če vprašaš ForeignBreed, ti bo rekel da podri, plačaj gradbeno dovoljenje tako kot ga je moral tudi on in boš lahko naredil hišico po svojih željah, če vprašaš pa mene pa čimprej na občino, če imaš namen kmalu delati, mogoče še ujameš predno se uveljavi zakon.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Bemuboga
jezen.gif
?
Bomo poročal.
write.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Je pa tle še ena
grims-1.gif
. Verjetno se bom kr uselil (uradno). Državna cesta je slabe 3 m stran in jo mislijo v prihodnosti enkrat šerit.

Ne preveč računat na to.
ne-ne-1.gif

Redkokje podirajo hiše zaradi širitve ceste, ki je tri metre stran (odvisno seveda od situacije).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
preseli se v stanovanje, v najem. za objekt pridobi dovoljenja za lokal, mogoče picerijo. zdrži par let, potem daj državi, dam postavi vilo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če je zdaj državna cesta široka recimo 4 metre, jo zlahka poširijo še za kakega. Pa si na mrzlem.

Lahko pa na PM poveš točno lokacijo, pa ti bom hitro preveril, kakšne so možnosti širitve ceste (se tudi z njimi ukvarjam).