Katarina Čas naga?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Nimate pojma, kako je bit pred kamero in klasika tuki spet laprdate foušijo!
Če Martin Scorsese, Leonardo Dicaprio in Al pacino pravijo, da je dobra za sodelovanje z njimi potem je že nekaj na njej. Vaše mnenje drkađij, večnih junferov, nacistov in samo svoje sence bojeæih piflarjev, nima tukaj čisto nič teže. Veliki ste kot zrno graha u primerjavi z njimi in njo.;)
P s teboj, si pozabil napisat.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Nimate pojma, kako je bit pred kamero in klasika tuki spet laprdate foušijo!
Če Martin Scorsese, Leonardo Dicaprio in Al pacino pravijo, da je dobra za sodelovanje z njimi potem je že nekaj na njej. Vaše mnenje drkađij, večnih junferov, nacistov in samo svoje sence bojeæih piflarjev, nima tukaj čisto nič teže. Veliki ste kot zrno graha u primerjavi z njimi in njo.;)

Prava "rokometna" nacija smo očitno.

Dajte si babe poiskat pa se vam bo zjasnilo.

Seveda so jo hvalili, saj se je slekla in je ok.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
ksz

Madona ste otročji, vsa čast da ji je ratalo dobiti vlogo, ne glede na dejstvo da se je slekla. Na svetu je na tisoče (desettisoče) mladih igralk, ki bi se prav tako brez problema (najmanj) slekle, uspelo je pa njej. Seveda je fejst baba in ne le za svoja leta, saj marsikatera pol mlajša ni četrt tako dobra.
tongue-1.gif

Dino, ti si tud ena slika ...
cool-1.gif

EDIT: in nehajte že enkrat moralizirat.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:

Katarina kot promotorka naše države je velika nula - za tistih 5 tujcev, ki jo bodo uporabili za drkmaterial ni važno a je Slovenka ali Slovakinja, zastava v filmu je pa tako samo zaradi nas Slovencev (ker niti 50% Italijanov in Avstrijcev v oddaljenosti 50 km od meje ne pozna naše zastave,

Jaz nebi rekel, da je nula v promociji naše države, je pa res, da je to samo majhen kamenček v mozaiku promocije slovenije. Ravno take malenkosti naredijo neko stvar ali državo prepoznavno.
Za tiste najbolj trdoglave naj razložim kako deluje taka promocija. Naprimer Coca-cola je praktično najpopularnejša pijača na svetu ampak zakaj? Ker je tako hudičevo dobra? Ne ampak izključno zaradi stalne promocije, če od jutri naprej cocacolo prenehajo promovirati se prodaja najkasneje v pol leta prepolovi, če ne še prej. Pa ne govorim o nekih pompoznih reklamah, čeprav mora tudi to bit in pomaga, govorim o tako imenovanem "visibility" (vidnost po naše). To pomeni, da se nek logo, ime... vsepovsod pojavlja praktično neopazno pa vendar vidno množicam in s stalnim pojavljanjem dosežemo, da si ljudje počasi zapomnijo karkoli že. V glavnem jaz sem prepričan, da se je nekaj naredilo za promocijo ampak zdaj samo zaradi tega filma nikakor ne moremo pričakovati, da se bodo vsi kar pozanimali o sloveniji in bodo turisti drli k nam. To je, kot sem že omenil le majhen kamenček v mozaiku promocije in takih kamenčkov rabimo še več in stalno na različnih področjih od filma, športa, glasbe...., da se kaj doseže. Na kratko, vsako pojavljanje zastave in omenjanje slovenije je promocija.

Kar se pa Katarine tiče, super za njo, da dela nekaj kar jo veseli in si uresničuje svoje sanje. O njenem igranju ne morem nič reč, ker si še nikoli nisem nič od nje ogledal. Prav zanič pa tudi ne more bit glede na to, da očitno dobiva neke sicer manjše vloge in morda pa še postane dobra igralka.

Sicer me je pa groza, da se na forumo odpre neka tema izključno zaradi želje po kritiziranju in pljuvanju
bonk.gif

MarkoTrk

Zelenc'
11. jan 2014
6
0
1
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
ksz

Madona ste otročji, vsa čast da ji je ratalo dobiti vlogo, ne glede na dejstvo da se je slekla. Na svetu je na tisoče (desettisoče) mladih igralk, ki bi se prav tako brez problema (najmanj) slekle, uspelo je pa njej. Seveda je fejst baba in ne le za svoja leta, saj marsikatera pol mlajša ni četrt tako dobra.
tongue-1.gif

Dino, ti si tud ena slika ...
cool-1.gif

EDIT: in nehajte že enkrat moralizirat.
evil.gif

Kje je ona srečala Bizovičarja
evil.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

Jaz nebi rekel, da je nula v promociji naše države, je pa res, da je to samo majhen kamenček v mozaiku promocije slovenije. Ravno take malenkosti naredijo neko stvar ali državo prepoznavno.
Za tiste najbolj trdoglave naj razložim kako deluje taka promocija. Naprimer Coca-cola je praktično najpopularnejša pijača na svetu ampak zakaj? Ker je tako hudičevo dobra? Ne ampak izključno zaradi stalne promocije, če od jutri naprej cocacolo prenehajo promovirati se prodaja najkasneje v pol leta prepolovi, če ne še prej. Pa ne govorim o nekih pompoznih reklamah, čeprav mora tudi to bit in pomaga, govorim o tako imenovanem "visibility" (vidnost po naše). To pomeni, da se nek logo, ime... vsepovsod pojavlja praktično neopazno pa vendar vidno množicam in s stalnim pojavljanjem dosežemo, da si ljudje počasi zapomnijo karkoli že. V glavnem jaz sem prepričan, da se je nekaj naredilo za promocijo ampak zdaj samo zaradi tega filma nikakor ne moremo pričakovati, da se bodo vsi kar pozanimali o sloveniji in bodo turisti drli k nam. To je, kot sem že omenil le majhen kamenček v mozaiku promocije in takih kamenčkov rabimo še več in stalno na različnih področjih od filma, športa, glasbe...., da se kaj doseže. Na kratko, vsako pojavljanje zastave in omenjanje slovenije je promocija.
Verjetno si mislil "priklic" ko si govoril o prepoznavnosti nekega brenda - pozabil pa si daje CC brend ki je naj bolj prepoznaven in najbolj reklamiran (v začetku so namenili do 60% zaslužka kar je bilo za tiste čase nepredstavljivo) Slovenija se pa najprej mora promovirat, da bodo ljudje vedeli, da obstajamo potem, da nas bodo znali identificirat in kasneje lahko delamo na priklicu.
Samo primer v naši matični firmi je prišel na visok položaj Italijan iz Verone, ki me je ko sem se mu predstavil extra vprašal od kod da sem in kje je naša država - pa je vodil našo južno ameriško poslovanje pred tem - in ni mogel verjeti, da je Trst 8 km od naše meje.
Se pa strinjam, daje potrebno čim več kamenčkov za popoln mozaik in ČK je recimo prispevala pol kamenčka in zato sem ji hvaležen, če pa me bo kdo od poslovnih partnerjev vprašal a imamo kako dekle na klic ki naj bo podobna KČ se pa bom verjetno vdrl od sramu.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Prav lepo si me popravil
wink-1.gif
. Morda gre za priklic, ne poznam slovenskega izraza. Strinjam se tudi, da slovenija premalo vlaga v promocijske spote po svetu in prisotnost na raznih sejmih ter podobno. Pa še bi lahko razpravljali kaj in kako bi lahko in moralo bit... kar pa zdaj v tej temi sploh nima veze. Govorimo o promociji, ki jo je naredila Katrina in naredila jo je.

Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:

Se pa strinjam, daje potrebno čim več kamenčkov za popoln mozaik in ČK je recimo prispevala pol kamenčka in zato sem ji hvaležen, če pa me bo kdo od poslovnih partnerjev vprašal a imamo kako dekle na klic ki naj bo podobna KČ se pa bom verjetno vdrl od sramu.

Zakaj bi se vdrl od sramu
bonk.gif
, če resno sprašuje in želi žensko ga lahko pelješ v nek night club in poveš, da žal takšne, kot Katarine verjetno ne bosta našla, ker so vse uvožene.
Če te bo pa to spraševal kakšen "duhovit" bukselj mu lepo poveš, da seveda imamo in prihajojo iz njegove dežele.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
http://www.imdb.com/title/tt0993846/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm

no,sam res, ni treba pretiravat. igrala je manjšo vlogo v enem dosadnem holivudskem filmu, pa kaj zdaj? Sem jo gledal v onem irskem filmu pred leti,ki se je vrtel na liffu,je neko prostitutko al kaj ze igrala, pa je tudi bila lušna. ko pa bo dobila glavno vlogo, pol je treba v luft skakat od sreče.

Pa saj v tej debati ni problem, da bi kdorkoli v luft skakal od sreče, problem je samo, ker gre nekaterim zelo v nos kaj drugi delajo, pri tem zaslužijo in se celo potrudijo, da nekaj malega poizkusijo narediti za promocijo te naše blesave države, ki si tega itak ne zasluži. Tako zelo jim gre v nos, da se odpre celo debata na forumu
bonk.gif

Mimogrede, jaz sploh verjetno nikoli nebi vedel, da je v tem filmu Katarina, če nebi bilo na alterju debata o tem. V bistvu ste nehote naredili dobro promocijo za Katarino in film.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
ksz

V filmu Imagine (2014) je med igralsko zasedbo navedena na prvem mestu, celo pred Al Pacinom in Christopher Plummerjem

V Volku z Wall Streeta ni v nobenem prizoru naga ..ste nekateri sploh gledali film .. saj je polno oblečena v $$$ ..

mayk

Pripravnik
7. nov 2007
261
0
16
44
Ker je film res dolg, predvidevam, da si ti malo zakinkal proti koncu
smirk-1.gif

Cisto naga je proti koncu filma in ima kar dober igralski talent
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.835
113
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
ksz

V filmu Imagine (2014) je med igralsko zasedbo navedena na prvem mestu, celo pred Al Pacinom in Christopher Plummerjem

V Volku z Wall Streeta ni v nobenem prizoru naga ..ste nekateri sploh gledali film .. saj je polno oblečena v $$$ ..

Izvoli še 1x samo zate
roza.gif