Dalje od tega ne pridem, vstavim kartico v režo računalnika in --nič -..
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Sem pa vstavil v ta isti telefon drugo delujočo kartico in če želim da zamenjam mesto shranjevanja iz notranje shrambe na SD shrambo me telefon opozori--da je telefon šifriran,in da naj se prepričam da je --vaša nova lokacija varna. Torej šifriran in če spremenim lokacijo shranjevanja , kaj se potem ve pripetiti z to kartico v drugem teefonu? verjetno isto kot sedaj s to ki je po treh dneh v novem telefonu prenehala delovati.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tako sd kartico formatiraš s staro Nokio e71lahko Janch razloži
Asaki, hvala za strokovno obrazložitev.Citat:
Uporabnik asaki pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Sem pa vstavil v ta isti telefon drugo delujočo kartico in če želim da zamenjam mesto shranjevanja iz notranje shrambe na SD shrambo me telefon opozori--da je telefon šifriran,in da naj se prepričam da je --vaša nova lokacija varna. Torej šifriran in če spremenim lokacijo shranjevanja , kaj se potem ve pripetiti z to kartico v drugem teefonu? verjetno isto kot sedaj s to ki je po treh dneh v novem telefonu prenehala delovati.
Huawei p9 lite uporablja android 6 OS. Dodatno SD kartico lahko upporabljaš na dva načina: 1. kot razširjeni spomin, 2. kot Sd kartico po starem načinu. V prvem primeru telefon šifrira SD kartico in jo lahko uporabljaš samo v tem telefonu. V drugem primeru uporabljaš SD kartico na star način vendar telefon po Defaultu shranjuje glasbo,video, slike na kartico. Načeloma ni možno poganjati programov z SD kartice (izjema IGO). V tvojem primeru je verjetno kartica fuč.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Potem je pa očitno ta telefon imel vklopljeno funkcijo šifriranja podatkov, ampak zakaj jo pa ne spozna računalnik je pa druga zgodba-poškodovana kartica.