Kartica SD prosi kodo za odklep.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Pred dnevi sem namestil iz enega telefona v nov telefon Huawei p9 lite Sd kartico ki je delovala vse do danes , danes pa se izpiše da je potrebno vnesti kodo za odklep kartice _kakšno kodo-? in zakaj to kart ica z telefon prosi? obenem sem zasledil da sem izgubil na njej vse slike in druge podatke vsaj tako mislim.Kaka rešitev za kartico?
Računalnik kartice ne zazna!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Kaj pa antivirus javi
sprasujem se.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Poizkusil sem -pin, ne gre , 0000 ne gre 1234 ne gre , ne razumem, računalnik pa jo sploh ne zazna in to mi je že 2 kartica taka tale je 16 GB druga 32 gb

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako sd kartico formatiraš s staro Nokio e71
smile-1.gif
lahko Janch razloži

I

Izbrisan uporabnik #488

Po formatiranju s symbian s60 9.x je nato spet berljiva na pcju

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Kako pa lahko kartica iz čistega miru postane tujek v telefonu? To se mi je pripetilo že v dveh različnih telefonih z enkrat sandiskovo in ta drugič z medion kartico.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kako pa lahko kartica iz čistega miru postane tujek v telefonu? To se mi je pripetilo že v dveh različnih telefonih z enkrat sandiskovo in ta drugič z medion kartico.

In kaj si pol s karticami naredil?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Sem jih poskuso formatirat v računalniku vendar jih ne prepozna samo klikne in se ugasne, nič nisem naredil ker nisem vedel kako dale, bom poskuso tako vendar morem prej priti do take nokie .
Kaj pa v kakem drugem ?

Nazadnje urejeno: