Karte za IGO MY WAY 2006 PLUS

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
Iz neta sem potegnil kar nekaj programov IGO8 in IGO MY WAY 2006, ko kopiram mape 2557 in iGO8 na sd kartico in vstavim v navigacijsko napravo, le to resetiram, vendar se ne zgodi nič, ne vem ali je potrebno narediti še kaj drugega?

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Mogoče se motim sam se mi zdi,da si ti tole dol vleku za PDA naprave.Se pravi za razne telefone.Za PNA (tvoj primer)nimajo mape 2557.Poglej pod zasebno!

uka

Pripravnik
13. mar 2009
36
0
6
Slovenia
No sedaj mi je pa ratal. Na eni Polski strani sem nekaj našel, o spremembi fajla IGOPATH.TXT in sem dodal tole:
MP3_Play = "icons/logo.bmp", "\\Windows\\MP3Player.exe"
MP4_Play = "icons/logo.bmp", "\\Windows\\MP4Player.exe"
winda = "icons/logo.bmp", "\\Windows\\explorer.exe"

potem sem pa dobil še dodatne ikone pri štartu naprave in sem iz raziskovalca zagnal program igo8 in dela.

Hvala vsem za trud!

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
potem si bil v nočni službi
evil.gif
, no važen da si zrihtalLPWWY

crni

Zelenc'
17. mar 2009
5
0
1
Kako spremenim stare prekoračitve hitrosti z novimi-namreč na nekaterih cestah je prej bila omejitev 50,po tanovem 60, meni pa še zmeraj opozarja prekoračitev pri 50-tih.Hvala za odgovor.........LP
jezen.gif

matjaz007

Zelenc'
8. avg 2008
7
0
1
jaz pa imam eno težavo. na tuševo napravo sem uspešno naložil igo 2008, spremenil potrebne datoteke, tako, da zažene navigacijski program. občasno se pojavi težava, da ko hočem zagnati igo 08 mi javi napako, češ da ni dovolj pomnilnika, čeprav ni zagnan noben drug program. tudi samo resetiranje ne reši zadeve, tako, da moram odstraniti sd kartico, resetirati napravo, občasno ponoviti večkrat, da potem deluje tako kot mora.
če ima kdo kak nasvet se priporočam.

lp

crni

Zelenc'
17. mar 2009
5
0
1
Prosim za pomoč.V igo-tu sem zamenjal igo6 z igo8,toda ker ni hotel nič delati sem hotel to mapo izbrisati,vendar pa jo ne morem ker je vse te mape spremenilo v mape z nekimi enačbami kot so /+'?=0/(.....itd. Kaj naj naredim saj zdaj sploh nič ne morem delati in tudi navigacija ni več uporabna.Še enkrat prosim za pomoč in hvala........LP

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Kartico SD vstavi v čitalec kartic in jo formatiraj nato na novo naloži program.

crni

Zelenc'
17. mar 2009
5
0
1
To že, toda meni je to naredilo v samem programu v napravi, ker z SD kartice mi je zbrisalo iz naprave mi pa ne pusti, ali mi bo potem pač tudi.........??