Karte CNE ne vidim na nuviju 2360

gig

Pripravnik
7. apr 2009
683
11
18
Karto CN 2013.21 imam naloženo v mapsourcu. Hotel sem jo prenesti na nuvija, kamor se je sicer prenesla, vendar je nuvi ne zazana (ni je med kartami). Ko je bila karta prenesena, jo je vrglo na napravo v mapo Map in ne v .System kot je bila prejšnja. Tudi ko sem jo ročno prestavil v .System je ni zaznalo, zato sem vajo ponovil in se je zgodilo isto. Poskusil sem tudi z eno img datoteko s pašnika, pa je isto. Kaj bi lahko bilo narobe?

gig

Pripravnik
7. apr 2009
683
11
18
Hvala za takojšen odziv, zazna mi le 3D kljub preimenovanju CNE karte ne prepozna! Na SD kartici mi prepozna vse kot je treba (imam Adriaroute...).

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na SD kartici imaš karte v mapi Garmin ali v mapi Map in kakšna imena imaš tam za karte?
Preveri,da nimaš slučajno na SD kake karte isto poimenovane kot na nuviju.

V kratkem bi pa moral priti nov FW,ki bi naj odpravil napako z prikazovanjem kart.

gig

Pripravnik
7. apr 2009
683
11
18
Preimenoval sem karto v .System v gmapprom.img, nakar se mi je med kartami pojavila CNE. Lapsus! Vidim tudi CNE3D!
Super, deluje!
A bi moral na tem nuviju videt še kaj (Basemap, ipd)? A senčenje na tem nuviju dela?
Hvala za pomoč!!!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na nuviju vidiš le Karte,ki jih imaš naložene in 3D in te lahko vklapljaš in izklapljaš,basemap je pa že v osnovi omogočena in je na samem nuviju ne moreš izklopit.
Torej če imaš na nuviju AR in CN potem vidiš te karte in pa še 3D in to je to.
Za senčenje pa nisem siguren in upam,da ti na to vprašanje odgovori kak lastnik tega nuvija.

konkxyy

Pripravnik
22. jul 2012
80
0
6
Ruše
Rahlo osenčeni so le pašniki(pa ne internetni ;-) ) in gozdovi, sem pa danes ugotovil, da, ko daš na ptičjo perspektivo(med navigiranjem tapneš karto) in malo oddaljiš prikaže celo relief naših prelepih gorskih in hribovskih vencev
grin1.gif