Karitas

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Glede na tako razmišljanje, Mati Terezija ne bi imela v Indiji s svojimi sestrami komu pomagati. Tam je katoličanov za ščepec v milijardi ljudi. In verjetno ti katoličani niso med najrevnejšimi v Indiji.
"pomagali" so z molitvjo denar od ljudi pa so si v žebe basali. jebeš tako pomoč. če bi jih vsaj izobraževali ampak kaj ko cerkev je bolj proti izobrazbi in podpira štepanje otrok.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
In ti si bil tam in si to videl
sprasujem se.gif

Zato, ker ni nič delala, ji je indijska vlada dala priznanje in dežele jugovzhodne Azije so jo nagradile kot najbolj zaslužno ženo Azije?
Za dobrim konjem se običajno kadi in širi tudi veliko laži. Bedaki pa verjamejo vsemu negativnemu
wink-1.gif
. Žal so Slovenci še posebej taki.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
To je pa samo na alterju možno da pridemo iz fužin v indijo, in iz muslimanov na mati terezijo. lubi jezus..
bonk.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
ksz

RKC za Karitas ne prispeva niti evra. Na razpolago da samo svoje prostore, ki jih ima tako preveč in delovno silo, ki dela za "bog lonaj".
.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Že RKC jo je zjebala, od leta 1100 pa do 1941. Nič bati, nihče ti ne bo verjel. Take revščine kot so jo v tistem obdobju tolkli, je ni bilo v novejši zgodovini. Torej po normalizaciji življenja po končani 2. svetovni.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Ne nakladaj. Ti si tipičen rdečuh .Pa še to škoda da se rdeči ne veste kaj je za en praznik. Takrat bi poleg jna morali iz Slovenije izgnati tudi vse izdajalske rdečuhe.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Za naš narod ...
sprasujem se.gif
, bi rekel da mu nikakor ne morem biti v sramoto. Naš narod - slovenski.

Ne vem pa kako je s tvojim narodom. Jaz sicer sem že od nekdaj prepričan, da nas je Janša razdelil, ti pa menda praviš drugače.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...Pri Eazy je tudi zivela 5 pet clanska druzina (katolikov) med vojno. Popolnih neznancev btw. Eazyu se ljudje ,ki v revscini vidijo versko ali nacionalno pripadnost gabijo....
Med vojno? Med vojno so se skrivali drugi ljudje, ne zato, ker so bili kristjani! Recimo židje, kurirčki.......
Če so se vseeno, se so ti od starosti skisali možgani ali pa so se skrivali pri tvojih.

Med vojno? Osamosvojitveno! Takrat se ni bilo treba skrivat.
Če so se vseeno, so se ne zaradi sebe, ampak zradi tebe, misleč, da se boš tako obvaroval pred slovenskimi osvoboditelji. ZASTONJ. Mi nismo muslimani.

Mi damo pomoč neglede na vero. Muslimani samo svojim. Ali si že kdaj slišal, da je kakšna arabska država -Katar - sponzorirala gradnjo krščanske cerkve v tujini ali poimenovala kakšno ulico v svojih mestih naprimer Krščanska ulica?
Pa sliko daj.
priden.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
No ja, med 2. svetovno vojno so Nemci južneje preselili kar nekaj slovenskih družin in so jim lokalci pomagali preživeti. Denimo dedek od moje žene z družino. Sicer večinoma v Srbijo in večina prebivalcev v Srbiji je pravoslavcev, gotovo pa je kdo kje užival gostoljubje tudi muslimanske družine. Ampak nimam slike.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.853
2.147
113
če se ne motim, so (ste) muslimani dolžni prispevati 3% dohodka v skupnost. V kolikor gre vse v propagando in bolj malo za dejansko pomoč ljudem, vam tudi točenje solza v Meki in Medini ne bo pomagalo.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
No ja, med 2. svetovno vojno so Nemci južneje preselili kar nekaj slovenskih družin in so jim lokalci pomagali preživeti. Denimo dedek od moje žene z družino. Sicer večinoma v Srbijo in večina prebivalcev v Srbiji je pravoslavcev, gotovo pa je kdo kje užival gostoljubje tudi muslimanske družine. Ampak nimam slike.
Prvič: rekel sem naj eazy da sliko.
Drugič: Niso sprjemali katolike temveč izseljene Jugoslovane
Tretjič: Tudi SLO je sprejemal izbeglice(!) ne Muslimane!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...Pri Eazy je tudi zivela 5 pet clanska druzina (katolikov) med vojno. Popolnih neznancev btw. Eazyu se ljudje ,ki v revscini vidijo versko ali nacionalno pripadnost gabijo....
Med vojno? Med vojno so se skrivali drugi ljudje, ne zato, ker so bili kristjani! Recimo židje, kurirčki.......
Če so se vseeno, se so ti od starosti skisali možgani ali pa so se skrivali pri tvojih.

Če so se vseeno, so se ne zaradi sebe, ampak zradi tebe, misleč, da se boš tako obvaroval pred slovenskimi osvoboditelji. ZASTONJ. Mi nismo muslimani.

Mi damo pomoč neglede na vero. Muslimani samo svojim. Ali si že kdaj slišal, da je kakšna arabska država -Katar - sponzorirala gradnjo krščanske cerkve v tujini ali poimenovala kakšno ulico v svojih mestih naprimer Krščanska ulica?
Pa sliko daj.
priden.gif

kje pa je rekel, da se je kdi skrival?

ce dajemo pomoc in potem sprasujemo po forumu zakaj zakritim dajemo mi je to precej hinavsko.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Pa sliko daj.
priden.gif

stupid-gif-8.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne nakladaj. Ti si tipičen rdečuh .Pa še to škoda da se rdeči ne veste kaj je za en praznik. Takrat bi poleg jna morali iz Slovenije izgnati tudi vse izdajalske rdečuhe.
A tudi tiste ki so v mladosti nosili titovke in rutke? Ziher je ziher.
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Hmmmm ?
confused-1.gif

Kolikor vem, pa tudi kolikor se zgodovina spomni, so bili izdajalski tabeli.
smile-1.gif

Pravzaprav moram prilepiti tegale smeška :
frown-1.gif
. Ker je to naša sramota. Sramota naroda namreč.

Jaz nisem rdečuh. Če bi pa že moral izbirati, bi bil pa vsaj 80% raje rdečuh, kot pa izdajalski tabel, ki se ga je cela povprečna Slovenija v tistih žalostnih časih tako strahovito bala in se ga sramovala. Namreč malodušnega klečeplaznega ministranta v službi župnika RKC, ki je kot mali pesek molil jezik ven v upanju, da bo dobil kakšno kost. Za kaj več seveda ni bilo upanja, itak.

stupid-1.gif
Ja, Stupid !!!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
A tudi tiste ki so v mladosti nosili titovke in rutke? Ziher je ziher.
grims-1.gif

Ti se kar zafrkavaj, dobr veš da tist smo morali imeti, kdor pa še danes podpira tisto rdečo leglo pa ni pri pameti. Tak primer je Demz.

I

Izbrisan uporabnik #9334

ne-ne-1.gif
Ni šans, ga ne podpiram in ga nikoli nisem podpiral. Pa druge skrajnosti (tvoje) tudi ne. So me že v najstniških letih odvadili tega.

Namreč, če je že župnik v fari normalen, pa tercialke ki se naštorajo okoli njega kot muhe na drek, niso. In od tu izhaja čisto vse zlo na tem svetu, verjemite mi. S tem da ti tercialski ljudje mislijo, da kako dobri ljudje so, ko 3 x na dan visijo pri maši
shocked-1.gif
. Pa so običajno najhujši, niti trava ne raste za njimi.

Tako faro lahko ozdravi samo župnik kot pes. Tako kot je tisti Altermost ali njegov kolega v Brestanici. Potem se pa tudi tercialke poskrijejo ...
wink-1.gif