15000MAH je vsekakor 15AH. Vprašanje pa je, ali je to tudi dejanska kapaciteta, ali pa je "malce zaokroženo navzgor".Pozdravljeni,
na aliju gledam en fleks ,kotno brusilko ,pa piše zraven "Batterie: 15000MAH" ?? A je to 1,5AH ,kar je premalo , 15AH mi je pa nekam čudno veliko ??
Kaj mislite ?
Uraden zapis je mAh ali Ah. Ampak najdeš tudi drugačne. Torej: "mili" se zapiše z m, "amper" se zapiše z A, "ura" se zapiše z h.Če je samo malo zaokroženo na gor je tak v redu... Ni mi jasno , ker kar gledam v prodaji po naših in tujih spletnih trgovinah je max takšnih baterij za ročna orodja tam nekje 4-5,2 Ah. Tule pa 15000MAH ?? je kaj finte v pretvorbi med mali a in h , ali je samo stvar zapisa ??
ti kr kupi.
Saj poznaš star rek. Če je prelepo, da bi blo res je 100% res. Druge ni.
Tak da ja, poceni kitajsko orodje je 100% preverjena kvaliteta. To kaj pa piše v oglasu je pa vse res. Če že je mogoče malo konzervativno napisano. Da bi pa s kakimi specifikacijami pretiravali je pa zgodovina pokazala, da ni možno.
Klasičen kitajski nateg - seštejejo vse baterije v vezavi, ne glede na zaporedno/vzporedno in objavijo "kombinirano" kapaciteto. Imam dve bateriji za bicikle, 30000 mAh - v resnici med 5 in 6Ah.Imam pravkar na mizi en "zaganjalec avtomobilskih motorjev" iMars J05. Piše da je kapacitete 18000mAh, zagonskega toka 800A in največjega toka 1500A.
No avto niti poskusi ne verglat... ker napetost že ko priklopiš na sponke pade na 11.5V
Imam pravkar na mizi en "zaganjalec avtomobilskih motorjev" iMars J05. Piše da je kapacitete 18000mAh, zagonskega toka 800A in največjega toka 1500A.
No avto niti poskusi ne verglat... ker napetost že ko priklopiš na sponke pade na 11.5V
Ja sem tudi to poskusil in ne gre. Drug booster ima na praznih sponkah skor 15V in zazene avto brez tezav. Moj pa na prazno dobrih 12V.Pa ga uporabljaš prav? Če imaš prenizko napetost glavnega accuja potem moraš pritisnit tipko (boost), počakat da se prižge zelena lučka in potem štartat. Drugače ti ves tok pobere zanič akumulator namesto da bi šel v štarter.
Jaz sem naročil iMars J06. Upam, da pride jutri, ker je lihkar sosed klical če mu pustim kable nekje zunaj da ne more vžgat avta.. bi ga lahko iz prve sprobal..
Me prav zanima kaj bo, po napisanem sodeč si ti dobil defektnega..
iMars J06 2000A 22000mAh Portable Car Jump Starter Powerbank Emergency Battery Booster QC3.0 Fast Charging Power Bank with LED Flashlight USB Port
Only US$104.99, buy best imars j06 2000a 22000mah portable car jump starter powerbank emergency battery booster qc3.0 fast charging power bank with led flashlight usb port sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Ja sej jst sem to pri tebi prvic videl. Saj praviloma ne rabim. Ampak nekajkrat letno me pa vseeno kdo za kable prosi…Jaz mam nekega modročrnega noname. Kuplenega takrat ko je bla to še novost. 3.0 V6 bencinerja in 2.5 dizla obrne pri praznem akkuju.
Ko pa 10 sekund verglaš pa kable stopi (tisto črno škatlico)