kanta na zožanju pri lom-u

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Torej nas zanima praksa in ne teorija.
tongue-1.gif

Počakajmo koga, ko ma s tem veze, da vidmo koliko se bo zlagal. Potem bomo pa v praksi preverli kaj je res.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Zato ker ne vem. Nisem pa zato šel razlagat okrog vse teorije o teh škatlah, ker odgovori točno 0 na vprašanje.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Zato ker ne vem. Nisem pa zato šel razlagat okrog vse teorije o teh škatlah, ker odgovori točno 0 na vprašanje.
Kaj si pa potem pisaril če ne veš?
Jest sm vsaj razjasnil vprašanje, ali si do 90 ok ali nisi in zakaj tako, o čemer je pisal avtor tega posta.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Kako niso opazil, malo pred radarjem je tabla VI VOZITE XX km/h ... nato te pa dobi v objektiv. Ce slika pa ne vem, bom pa vsekakor zvedel če slika
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Družba, kje je ta smetnjak? Poslal izvidnico, pa niso nič opazil.
grin1.gif
Hehe, švoh izvidnica to.
Al pa dobro kamufliran radar. Sej res, zakaj je pa tolk skrit, pa ne da se policaji bojijo, da bi kdo zmanjšal hitrost, ko ga opazi???

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Sicer pa KANTE SO ZA SMETI, zato naj gdo tam ustavi jo odpre in nasuje GOVNA v njo, ja kante so ravno za to !!!!

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Mimo tiste kante sem šel večkrat čez 80, pa nobene položnice še, tudi ponoči ne bliska.. je pa na tistem delu kulturno vozit počasi, ker tisti ki se vključujejo iz Logatca imajo precej nerodno situacijo. Je nepregledno in če ti še šleparji letijo 80 tam, ni ravno prijetno...
Drugače pa kanta pri Vrhniki za viaduktom Verd sploh ne vem če dela. Če letiš 150 mimo, nič. Videl enega romuna v A8-ki ki ni vedel za kamero peljat 180 mimo, pa tudi nič. In to ponoči.

Poznam nekoga, ki je tam dobil položnico par mesecev nazaj. Tudo za 180+.
Včasih očitno dela.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Poznam nekoga, ki je tam dobil položnico par mesecev nazaj. Tudo za 180+.
Včasih očitno dela.

Hvala za informacijo, zgleda da vsake toliko časa se malo spomnijo na to lokacijo
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
skatle stacionarcev z "dvema ocesoma" vem da so aktivni. uni tastari ne.

radarjev k se bliska vem da ni več. zato me skrbi za tega pri lomu. a je al ni in na koliko je nstavavljen...

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
skatle stacionarcev z "dvema ocesoma" vem da so aktivni. uni tastari ne.

radarjev k se bliska vem da ni več. zato me skrbi za tega pri lomu. a je al ni in na koliko je nstavavljen...

Ravno sem šel mimo tega odseka in je povsod 80 omejitev, če prav razumem. Sem pa lepo vozil za enim italijanom ki je mirno prevozil ves odsek 90, in nisem videl nobenega radarja oziroma če je že stal tam je sedaj samo še prazen drog ostal...

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
A to v smeri proti Ljubljani? Ker če ja, potem bo treba očala nabavit. Pred priključkom za Logatec je omejitev 60 km/h, kanta je pa takoj za tablo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.089
-8.774
113
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Sicer pa KANTE SO ZA SMETI, zato naj gdo tam ustavi jo odpre in nasuje GOVNA v njo, ja kante so ravno za to !!!!
Se pravi ko te srečam, nasujem govna na tvojo glavo?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Hehe, švoh izvidnica to.

Sedaj mi je jasno zakaj. Dokončno razbral, da je smetnjak v smeri Ljubljane. Torej. Če ga hočeš fasat se moraš vključiti na AC vsaj na Uncu. Ja? Na relaciji Vrhnika - Logatec ga ni. No, lahko je, samo je fake.
grin1.gif