RLC-410wKateri model pa imaš?
Če doplačaš za statiko mora skoraj 100% delovati. Moral bi poskusiti še za NATom.sam imam reolink povezano preko wifi na mobilni router in telekom sim kartico. S statičnim ip-jem dostop do kamere dela bp.
če ima kdo konkretno vprašanje, je najboljš se direkt na njih obrnit. ne normalno hitro odgovarjajo!
najprej sem imel tako;Če doplačaš za statiko mora skoraj 100% delovati. Moral bi poskusiti še za NATom.
Na ftp bi po moje moglo delat, ker posilja ven.Ok, kolikor sem dobil odgovorov od proizvajalcev, vsaj za Reolink SIM + FTP ne gre.
Zato sestavljam naprej:
* imam en Hoferjev GSM modem, ZTE - MF920V
Če vzamem eno Reolinkovo WiFi kamero, jo povežem na ta Hoferjev modem, ali bo potem kamera lahko pošiljala slike na FTP?
Ali je mogoče kakšna težava s kakšnimi porti?
Koikor sem delal z računalnikom preko tega Hoferjevega hot spora, je vse delalo.
A tudi preko oblaka (od proizvajalca) ne?Na kamero pa ne bos mogel dostopat.
To pa ne vem. Nisem probal.A tudi preko oblaka (od proizvajalca) ne?
A se kamera ne poveže na oblak (torej povezava na VEN), jaz pa z druge strani do oblaka dostopam?
Enako, kot delujejo Zoom, Teams, ISL, TeamViewr,...
Jaz bi rad na svoj FTP dobival slike iz kamere.To pa ne vem. Nisem probal.
Ti si imel v mislih reolinkov ftp? Jaz sem mislil, da mislis na svojga.
Če prebereš https://alter.si/tema/nadzorna-kamera.2675431/ boš kar precej na to temo izvedel in spoznal opcije, ki so ti na razpolago.Da si izposodim temo.
Iščem nadzorno kamero za garažo.
Rad bi
Situacija:
- Imel možnost v živo gledat kaj se tam dogaja.
- Night vision
- Dobil neke sorte obvestilo, notification, sms, karkoli če zazna gibanje in seveda imel shranjene posnetke "incidenta"
- (Opcijsko) Naj ima neko backup baterijo in naj zažene paniko če ostane berz štroma
- Vse skupaj nalaga v nek cloud. Google cloud npr.
- Nekega dodatnega cloud servisa raje ne bi plačeval
Kaj naj vzamem? Razmišljam da bi dal not zraven nekam en star telefon in imel skoz vlopljen hotspot, ker se potem ponudba konkretno razširi. Prinese pa to verjetno s sabo precej problemov. Verjetno ima kdo podobne izkušnje.
- wifija ni
- elektrika je
- prostor je precej mali
Hvala za odgovore.
Odvisno tudi od operaterja in mobilnega paketa.Odvisno od kamere. Večina jih že podpira, da jih povežeš v kak njihov cloud in se potem povezuješ preko tega. Če te to ne moti, potem rabi samo dostop do neta brez neki posebnih zahtev in odpiranja portov.