Kamen mi daj!!!!!!!!!!!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.764
9.976
113
40
MB

vanč=franca
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Včasih so imeli Primorci dosti za povedat čez vas žabare...

Zdaj ne več?

Tudi Dolenci ste imeli včasih marsikaj za povedat, zdaj se pa v Lj priseljujete.
evil.gif

Ne ti meni z Dolenjcem, ker cvička sploh ne pijem
10.gif

Sicer pa so največji ljubljančani tisti, ki so se sami ali pa njihovi starši priselili v prestolnico.
evil.gif

Na svoje korenine se pa spomejo ravno v tem času, ko je treba it v rodni kraj po ozimnico.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.200
11.114
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Včasih so imeli Primorci dosti za povedat čez vas žabare...

Zdaj ne več?

Tudi Dolenci ste imeli včasih marsikaj za povedat, zdaj se pa v Lj priseljujete.
evil.gif

Ne ti meni z Dolenjcem, ker cvička sploh ne pijem
10.gif

Sicer pa so največji ljubljančani tisti, ki so se sami ali pa njihovi starši priselili v prestolnico.
evil.gif

Na svoje korenine se pa spomejo ravno v tem času, ko je treba it v rodni kraj po ozimnico.

Sem vedel, da bom zadel nevralgično točko.
evil.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Men gredo tut taki izmečki na organ... k se sred stanovanjskega naselja v Lj ob 2zjutri dere: "Ubi štajerca" al neke take bolestije... pa kaj ti ni jasn kr.eten zagaman... pejt v MB pa se to der, ne pa pod mojim oknom.....

tomi

Guru
1. sep 2007
18.764
9.976
113
40
MB
kaj pa če se ne bi sem hodo tega dret ker mi tud radi spimo sred noči
grin1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
He is screaming "Kill the frog people" That's how they call people from another bigger village with better football club.

Kdo je tu zafrustriran, bi bilo vprašanje.Better footbal klub? HAHA

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Citat:
He is screaming "Kill the frog people" That's how they call people from another bigger village with better football club.

Kdo je tu zafrustriran, bi bilo vprašanje.Better footbal klub? HAHA

To je provokacija, da se zafrustriranci lahko sekirajo in se pol derejo neumnosti kot osebek na videu. Ve se, da je MB trenutno najbolši klub v Slo., ampak je prijetno mal pikat prektrojance, ki zgleda tut ne morejo brez rivalstva in se kljub temu, da imajo najbolši klub še zmeraj ukvarjajo z "ubijanjem žab" =)...