Preveč je kalbotov...Pol se pa sprašujete zakaj je vedno več žensk samskih...
Jaszt sem svoje zrihtal....žogica je drugje!Kalbo je še tukaj, čakam, kaj boš zrihtu, pa nekak ni nič iz tega. Je blo vredno počakat, kako boš še enkrat izvrstno dokazal moj pojnt.
Jaszt sem svoje zrihtal....žogica je drugje!
Glej v dimnik kakšne barve bo dim...
malo druge klovne poglej in dvoje lajke na pobijanje nasprotnikovLej ga izbrisanega.....
Ja moderiral sem pac z zamudo....weekend je bil lep...
Sploh pa če par dni ne pišeš še ne pomeni da si se vmes kaj "opametio" (kjer lame izgovor res....)
Pa še na ZS sem prijavitelju komentiral....vklopi štoparico....jutri bo že takoj vse narobe v tej temi....noro res kolk jokate!
si ti razumel, kar sem pisal? al nervoza, ker nisem lizal ukronazijev?Sploh veš ne več kaj si pisal...jaooo!
Si bil v transu? Deliriju?
Zastonj ne delajo. Nekateri prejmejo kompenzacijo v obliki stimulusa ega.Forum sefom je jasno da forum vseeno prinasa male denarce in da bos tezko dobil odlicnega moderatorja ki ti bo delal zastonj v tej greznic. Ce bos zacel banat vsepovsod pa je konec se s tistimi malimi denarci ki so sedaj.
Dejansko smo dobili par uporabnikov ki so si prisvojili ta forum....in se jih ne sme moderirat.....ker tudi ce je moderacija željena s strani xyz uporabnika....ti prijavi in obrazloži kaj/zakaj ga moti....Aham vse po starem torej. Forum šefom je gladko vseeno za moderatorje in njihovo (ne)delo.