Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Srčno upam, da v prvi polovici julija najdem senčno parcelo v kampu na Lošinju
Na kateri kamp pa ciljaš? (da vem, za kje imaš tako pesimistične napovedi)
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Srčno upam, da v prvi polovici julija najdem senčno parcelo v kampu na Lošinju
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Lopar je kr poln, jaz sem 2 leti nazaj imel problem najdit prostor konec julija. Se pa pripravi, da boš vlačil pesek iz vseh telesnih in avtomobilskih lukenj. Osebno ne grem več postavljat šotora na pesku. Na plaži je pesek super, v kampu pa ni slabšega. Pa priskrbi si kakšne boljše kline, kot so tisti zobotrebci, ki jih ponavadi dobiš zraven šotora...
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Glede klinov mi je res zanimivo, kako nekateri optimistično vzamejo samo tiste, ki so ponavadi priloženi ob novem šotoru, kateri se zvijejo že če ga samo grdo pogledaš.
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Je taka kriza s peskom v kampu? Pa je drugače senčen, mislim se jo da najti? mi2 sva bila par let nazaj na Cresu in sva se enkrat zapeljala v Lopari na plažo, v spominu imam lušten kamp, kaj več se pa res ne spomnim, niti nisem bil takrat pozoren.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj pa na Krku kakšen kamp, ki bi bil malo boljši (tuši, senca itd) pa da ima zraven solidno plažico, šotor bi postavil za ca tri dni.
Citat:
Uporabnik flajr
Očitno sta imela s SoulMan-om nesporazum, saj ti je opisoval kamp Lopar na Rabu! V Loparih na Lošinju ni mivke, je bolj trava povsod, tako da brez skrbi.
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Je taka kriza s peskom v kampu? Pa je drugače senčen, mislim se jo da najti? mi2 sva bila par let nazaj na Cresu in sva se enkrat zapeljala v Lopari na plažo, v spominu imam lušten kamp, kaj več se pa res ne spomnim, niti nisem bil takrat pozoren.
Očitno sta imela s SoulMan-om nesporazum, saj ti je opisoval kamp Lopar na Rabu! V Loparih na Lošinju ni mivke, je bolj trava povsod, tako da brez skrbi.
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Pa je kamp Lopari na Lošinju, glede na to, da je na travi tudi kaj senčen?