Kam z najdenim telefonom ?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi to se da enako odklenit oz. resetirat. Če se ne motim se ta nastavitev odklene že z nalaganjem novega softwarea (odvisno od modela/znamke).

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Nikoli več ne vrnem najdeno stvar, raje jo pustim ležat na cesti ali jo pa zabrišem v kanto.
Pred mesecem sem našel telefon in ko je lastnik prišel po njega me je najprej gledal kot da sem mu ga jaz spičil,ker on ful pazi na njega
bonk.gif

Hvala je rekel šele takrat,ko sem mu rekel,da ga lahko zabrišem nazaj na pločnik pa si ga naj sam poišče in pobere.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.081
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Za mastne vsote zaradi posega v osebne podatke?

Pa sej operater ma že tko določene osebne podatke od uporabnika, samo jih pač ne posreduje naprej, ker je to zakonsko pepovedano.

Pač pomagaš uporabniku in je zadeva zaključena
wink-1.gif

lp

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ma ja! kaj tok komlicirate z zakoni! če se ga nese na simobil center bojo že pogledal v gsm... ne tm uni telefonistki verjet! greš v en center, do šefa, pa bosta zrihtala...

odklent gsmje je pa res tavelik problem...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.839
113
okej ocitno jenek drekast telefon, čene bi ga ze zaplenil..torej predlagam da ganekam vrzes v smeti, bos imel najmanj problemov...oziroma nes na Smobil pa ga naj oni fuknejo bek
wink-1.gif
tako bo.

bounty

Pripravnik
3. sep 2007
44
0
6
Do tvoje pin in puk kode ima vsak v operaterju dostop
wink-1.gif
.

@odpiralec teme: Tema PODARIM je malo nižje
evil.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik bounty pravi:
Do tvoje pin in puk kode ima vsak v operaterju dostop
wink-1.gif
.

@odpiralec teme: Tema PODARIM je malo nižje
evil.gif

To je res jaz sem najdeni tel neso na simobol pa me je lastnik klical in se mi zahvalil (je tudi bil zaklenjen).
Tiste telefonistke pa tak nimajo pojma, nekaj samo vstreli na blef tlko da se te reši (taki občutek sem jaz dobo pri reševanju kakih problemov).
Če pa neveš kaj bi ga nasi na policijo, pa naj se oni hebejo dalje, ti boš mel čisto vest.