Kam v Mariboru na Pivo in Burger

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Lušno, upam da razširijo ponudbo zdrave hrane in sladic
wink-1.gif

Eni redkih ki imajo zrezke pripravljene na kokosovem olju, ipd.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ksz.
Sicer grem redko f toti maribor, ampak bi tudi mene zanimalo... predvsem, da lahko v istem lokalu naročim neko domače pivo&neko dobro hrano aka burger,... sem "nasedel" fami in nazadnje šel v Q, moja jedla burger, jaz perutničke. Dobro, ampak, nič posebnega...
(plus slaba izkušnja, s kelnarco sem se moral totalno spičit, ker mi je salso (as in mehiško pikantno omakico) hotela prodat, da to je pri njih kao BBQ omaka (ki sem jo izrecno naročil). Zdej, ne vem ali res še ni stopila iz tiste gostilne v svet, ampak meni je logično, da vsak ki se ukvarja z burgerturizmom ve razliko kaj je barbecue omaka in kaj je salsa.)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Odlični burger imajo v Patricksu na Poštni in pa v Shootersu na avtobusni postaji. Seveda imajo na obeh lokacijah tudi pestro izbiro piv
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Shooters mi ni všeč, forsirajo druge pire, ki so ogabni
Hrana draga, nič posebnega, to ne bo dolgo

Najbolje iti v Baščaršijo v Poštni ulici

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Otvoritev vsekakor ja, kar se pa tiče hrane pa je bila med boljšimi/bolj zdravimi v MB. Recimo imeli so tudi zrezke pečene na kokosovem olju, ipd!

I

Izbrisan uporabnik #488

Idi enkrat tja na čevape, ko boš dal v usta, te ne bo zanimalo, na čem pečejo
smile-1.gif

1x na mesec je potrebno tja iti, da se telo prečisti

I

Izbrisan uporabnik #488

na Slomškovem trgu parkiraš, to je v Poštni ulici poleg Patricksa

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Heh, tam pa že par let nisem dobil prostora, je vse nabasano. Če že, se dobi potem kaj na gregorčičevi...ali pa okoli LV je vedno fraj, ampak v takem vremenu ni fajn pešačit

ok, se skoči enkrat pogledat, vidim da imajo kajmak, bom pač 5x kajmak + čevape, da bo malo bolj kalorično
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne jamrat, vedno se dobi plac, malo je kislo edino, ko majo gledališče. Mi smo še vedno dobili

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Ma bedno je narejeno to mesto, ne vem zakaj nea pred fakulteto ruknejo ven tisti park in naredijo spodaj neko pošteno parkirno hišo. Me ne moti plačat za parkirnino, ampak naj bo vsaj opcija.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
men pa baščaršija ni bla neki tak wau.

je zelo dobra, ampak mi bol paše das valter

I

Izbrisan uporabnik #488

Tam še nisem bil, a glede na "prijeten" okoliš in ponudbo študentske hrane, me tam tudi ne bodo videli
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj razumem, 100 ljudi 100 razlicnih okusov ampam das ist valter? Ti to resno?
smile-1.gif
Potem pa so v MB res bistveno boljši Baščaršija, Ranca ter Gala žar...

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
itaq ma vsak svoj okus.
ja okoliš pa ambijent je res pod nivojem (star zdravstveni dom), men je desetka čist ok. čevapi sočni pa men zelo dobri.

baščaršija čevapi dobri ampak naročiš 10 tistih malih pimpekov pa se nea naješ.

ranca (pod pohorjem) si naročamo na šiht. mal se je pri mesu pokvaru, drugače ok zadeva.

gala žar že nisem bil 12let.

totaln podn je pa ratal orient. včasih smo redno zahajali tja, zdej pa nam niti na misel ne pride.