Kam so šli vsi hondaši?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
...ksz

Ja, generacija Hondašev se je občutno postarala, dobila familije in prešaltala na družinske avte. Sej ne moreš bit celo življenje tok počn in dragat ob 1h zjutraj na Brnčičevi. Sicer pa teli zloglasni dragi niso vsebovali samo Hondašev, ampak tudi kako drugo karjolo (Alfa, BMW...ahahah), tko da...
grin1.gif

Sicer pa opažam na temle forumu, da je kar nekaj starih Hondašev prijavljenih.

No, kakorkoli, začetni časi dragov so bili zakon, potem pa so se ljudje razpasli kot gledalci le teh in je postalo nevarno in bedno.
crazy1.gif

Če so p.ke, noben me ne bo prepričal da CTR ni za family car
grin1.gif
Oz s-ka, žena pa naj kombi voz.

Šalo na stran, CTR, S2000 mulčki ne morejo registrirati, pa še ta modela sta šla iz proizvodnje, Honda paje pač šla v nove hibrid vode.

Men je kul, stara rikša dela, pa tut sram me ni več, ker je je manj pizdr z "Hondaši" na cestah.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Men so bli pa te meeti prov fajn, sam draganje mi nikol ni blo logicno. Mislim, jasno je, da se primerjata dva avta kateri bolj potegne in pac kok hitro kdo prestavlja (i guess) ampak me to nekako ni fasciniralo. Mi je blo pa fajn te avte gledat in takrat sem tud sam mel fiksno idejo, da ko bom velik bom mel hondo =)

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Huh, sm že mislu da se nam kje zagledu
grin1.gif

Je blo pa fajn ja, debatiral včasih do 2h ob 5h pa vstat na šiht
cheer.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Prov fino je bilo, pa ne toliko zaradi dreganja, kot zaradi druženja in debatiranja do jutranjih ur. Sploh na začetku na Brnčičevi, ko je prišlo po 100+ ljudi
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
lol... to ravno nebi vedel, vem pa da je to ona k je v petkah šolala štibra z alfo
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
U hudiča Matey, kje si ti tele slikce dobu?
grin1.gif

Kaj pa slikce izpred vojašnice in La clarka?
evil.gif

No, jaz sem se precej prefurala na telih dragih. Šla od doma ob 22h, dam prišla ob 5h zjutraj. ahahahaha
uf-1.gif

No, pa saj ni blo sam draganje. Dostkrat smo po končanih akrobacijah šli na pivo, dva, tri... Prav fletn je blo
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
bravo, bravo, pravkar si si prislužil 100 altov... drgač sm mislu da te bo pille prehitel ampak te ni
grin1.gif

@maxi - hja, se najdejo na compu kkšne stare mape z raznimi fotkami, od teh illegal dragov, meetov do honda piknikov, legalnih dragov itd.. mal za obujat spomine
cool-1.gif