Kam po svetila?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
470
83
Rabi se nekaj luči (25+). Kam ponje? Odločitev ali nekaj "italo dizajnarskega" ali "BAUxxx" sicer še ni dokončna. A se nekako nagibam k prvi varianti saj je izdelava le precej bolj kakovostna.

Ima kdo izkušnje s spletnim nakupom pri EDEN Illuminazione ?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Nimam sicer izkušenj z to trgovino samo eno vprašanje BTW, si sedmico na lotu zadel ???? Mislim, glede na cene tu ??????

Sicer pa ravnokar tudi sam kupujem kar nekaj plafonier pa lustrov..... ja ti javim, kje, samo, da jim najprej zaloge izpraznim......

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Jaz tudi rabim štiri stropne in eno kuhinjsko luč. V Rutarju vem, da imajo kar precej izbire. Poročajte, če najdete kaj pametnega...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Sam sem kupil vse v rutarju, ker sem tam dobil tako kuhinjsko luč, ki sem jo iskal (za normalno ceno). Cene 500€ in več za luč mi niti pood razno ne padejo v oko.

In ne vem, kaj je razlika med lučjo za 50 in 500€, razen v ceni. Svetlobo obe oddajata, ko pa je enkrat našravfana, bo pa gor 20 let
smile-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Po navadi je tukaj v dizajnu keč. So pa luči tudi pri meni na spisku stvari za katere ne mislim zapravljat.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
....so pa tudi internetne prodajalne ....... ima kdo kak dober link, pa da so ugodne cene ???

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
470
83

Cene za tistim linkom niti niso tako hude. Seveda odvisno kaj gledaš. Vsaj glede na naše uvoznike je zelo solidno. Gledam enote do maks 500-600€ za multiprostor. Ostalo 100-200 ob končnih cenah. = cena -7% - 1,5% na bančno nakazilo. Tenutni izbor recimo pride 6700€ za vse kar rabim.

Rutar ima pri nas verjetno res največjo izbiro in ob zmernih cenah. Kot sem rekel še ni padla končna odločitev.
Vse do sedaj, ko je počasi prišel čas nakupa je bila zadeva nekako v smislu "bomo na brzaka nekaj nabrali"...
Je pa nekako ravno v tem keč, da zadevo gledaš 20+ let vsak dan. Menjal zagotovo ne bom kasneje ničesar. Če le samo s stropa ne pride...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
470
83
V izboru, ki ga imam pri onem italjanu imam 7 ali 8 znamk. Pri nas so to vsaj 4 uvozniki kolker sem zaenkrat tipkal na to temo. Cen zaenkrat tudi še nimam vseh. Za nekatere pa ni predstavnika v SLO.
Z lučmi se nimam namena kaj dost zabavat. Do par salonov še enkrat, prek neta še nekolko prebrskat in nabavit.

Skratka bistvo odprtja teme je bila verodostonost te in morda katere druge trgovine z podobnimi cenami in izborom.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Evo za internetne prodajalne:

za designerske zadeve se da tukaj kaj najt

za ostalo (plafoniere, varčna svetila, sistemi,...:
pa tukaj .

Če ti je všeč malo bolj "industrijski" stil ali pa imaš tako opremljeno stanovanje, pa poglej še slovenskega designerja .

Na vseh treh naslovih sem tudi sam kupoval z dobrimi izkušnjami tako da ne govorim na pamet.
In pa konec koncev tudi Ikea za kake manjše stvari.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
http://www.strlesvetila.com/

Hvala lepa za take linke, očitno so res oderuhi najhujšega tipa, saj niti cen ne upajo objaviti .......

....................meni se pa enostavno z umetniki tipa Arcadia ne ljubi ukvarjati, no morda par sedmic na lotu zadanem pa, ko res ne bom več vedel kam bi del.......

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
No ja ker ste toliko linkov objavili ??? Vam jaz enega s pravimi cenami oziroma res dobrimi napopam, zanimivo pri primerjavi Avdi luči iz alpek ovega linka so iste tu v Slo. cca 30% cenejše ......

http://www.internetnatrgovina.com/

prosim še za namige linke zanima me varianta za ugoden denar veliko in ne za odurno ceno designersko svetilko, ki bo čez 1 leto naprodaj v Ikei za 10% sedanje cene.....

no ja se vas usmilim pa še en link, kjer sam veliko kupujem samo ni internet trgovina, vendar ker nimajo vse razstavljeno navadno pogledam tu in izberem .......

http://www.estosvetila.si/

Torej čakam še od drugih linkci ..linkci .....

zelenkaktus

Zelenc'
20. nov 2015
6
0
1
Res da je stara tema ampak mi je precej pomagala. Bi pa dodal še, da sem nakoncu izbral namizna svetila za v pisarne v arcadia lightwear (v btcju).

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik zelenkaktus pravi:
Res da je stara tema ampak mi je precej pomagala. Bi pa dodal še, da sem nakoncu izbral namizna svetila za v pisarne v arcadia lightwear

Dobr da si tolk vesel da si se sel ekstra registrirat za ta info.