kam plovemo....

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
res žalostno...

pa še moja izkušnja, v MB lansko leto, november mrzlo, veter pihal in vidim enega roma oblečenega v bundo, kapa, šal rokavice....za roko pa drži punčko staro enih 6 let, ki je bila le v hlačah in majci, nič bunde, šala ali kape in jo je nagovarjal naj drži roko da ji bodo ljudje dali denar
uf-1.gif

takrat je tudi meni pokrov dvignilo, sem stopila do njega mu rekla, če se mu to zdi normalno. preklel me je v neki polomljeni slovenščini. rekla sem, da je to zloraba in izkoriščanje otroka, da bom poklicala policijo in CSD....nakar se je začel režat in mi rekel nekaj v smislu: "Ja kaj mi pa morejo?!?"
jezen.gif

ampak, če malo pomislim je mel prav....kar je ne samo žalostno, pač pa katastrofa!

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
to je najjače, nimaš za jest, skadit za 200 € / mesec pa se že ne bomo odpovedali!
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Mislim da je to človk s facebook profilom ,, Revolucija mesta Celje,, ki je lani Šrotu tolk živce žrl
evil.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
OK, kot obliko protesta tole nekako razumem. Sicer se pa da te stvari (in še več) legalno dobiti na RK ali Kaitasu tako da, nuja ga v to ni prisilila.
Zdaj, tipa ne poznam. Samo da ni tudi on eden tistih, pri katerih so za vse drugi krivi. Pa tudi sicer, se mi zdi, da tisti najbolj revni nekako ne obešajo svoje revščine na veliki zvon.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Zavedam se svojega dejanja, a ga ne obžalujem. Kot mi je včeraj povedal znanec, Cerkev pravi, da če si lačen, ni greh vzeti," je povedal.

priden.gif

Samopostrežba v dobesednem pomenu.

Drugače pa je žalostno, da so ljudje v takšni nezakrivljeni stiski.

Pa extremno dosti jih je. Enkrat v novembru grem okol pol osme v špar, s pubeci smo vsak večer metali karte in vsakič je bil en
na vrsti da prinese 10 hrenovk in 10 štručk in po potrebi kečap če je zmanjkalo. Nakupujem špecerijo, namečem še nekaj snikersov
in en viski in nekaj piva (bila je tut moja poslovilna obenem). Naloadam voz in se postavim v vrsto. Pred mano mama in hčerkica,
robe lih za slabih 10e, da kartico, ne gre. Da drugo, negre. Skup spaca ravno 3e drobiža in dalje brska. Prodajalka jo prosi če se da na stran da lahko mene pokasira, pravim da bom počakal... Ženska seveda ni našla več niti jebenega centa, v košari pa je mela
dobesedno mleko, kurh in -50% pudinge; pa pravi hčerica: "Mama, kaj neboma jedli danes?" Načeloma sem človek brez čustev
pri denarju, preigral sem tolko pokra, da enostavno nimam usmiljenja pri denarju, ker ga imam preveč rad ampak tukaj pa so se mi
zarosile oči, prodajalki sem rekel naj mi pokasira vse skupaj (moj nakup je bil okol 40e, z njenim niti 50) mati seveda ni pustla in da
gre domov po denar (itak se več nebi s hčerkico vrnila po hrano), vstrajal sem da plačam, ona pa mi naslednjič pomaga ob priliki.
Sramežljivo se je zahvalila. In če bi to sceno lahko ponovil, bi še hčerkici stisnil kako desetko "za čokolado", ampak sem enostavno pozabil.

Jeba, eni res nimajo kaj za v lape dat, medtem ko mi zdolgočaseno zbiramo kaj bomo jedli v mcdonaldsu....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Se še spomnite kak ste pljuvali in se norčevali iz enga uporabnika ,ki vam je prerokoval sovražne poglede v trgovini in batine ter odvzem špecerije pred njo ,kot se že redno dogaja na balkanu?
Kolk še manjka?....2leti ? leto? .....pol leta?....
sprasujem se.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.162
113
Ljudje so v resnih stiskah, ampak ta človek je bolj iskal pozornost.

Citat:
Preden si je s polic vzel liter mleka, kilogram kruha, 15 dekagramov sira in 15 dekagramov klobase v skupni vrednosti 5,16 evra, je o tem obvestil varnostnico in trgovke, ki so obvestile policijo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Se še spomnite kak ste pljuvali in se norčevali iz enga uporabnika ,ki vam je prerokoval sovražne poglede v trgovini in batine ter odvzem špecerije pred njo ,kot se že redno dogaja na balkanu?
Pa tistega, ki mi to naredi, ga premlatim tako, da bo kri scal.
10.gif

Če pa misli samo grdo gledat pa ni panike, sem takoj za konstruktivno debato, da ga zatolčem že na začetku.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pa tistega, ki mi to naredi, ga premlatim tako, da bo kri scal.
10.gif

Če pa misli samo grdo gledat pa ni panike, sem takoj za konstruktivno debato, da ga zatolčem že na začetku.
Slovenclja že mogoče ,ker delujemo bolj solo , kaj boš pa z ,,unimi,, ki napadajo samo v hordi ?
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Če nimaš za vskadanji kruh je tudi telefon povsem nepotreben strošek. Najprej se pokrije osnovne dobrine.

467716-post_slo.gif
bonk.gif
...telefone majo ponavadi šenkane , kartico za 5€ mam pa še js včasih za 2meseca ......v čem je problem ........se ti toži po starih cajtih lagodnega pranja možganov ,ker je bil edini vir informacij komunistična radiotv in cajtnge .....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Proti zombijem baje pomagajo shotguni, pa tudi bejzbol kiji za silo.
.....če maš bajto na balkanu pol ja , drgač pa v arest med ,,une,, in to brez kija in šrotarce.....
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Slovenclja že mogoče ,ker delujemo bolj solo , kaj boš pa z ,,unimi,, ki napadajo samo v hordi ?
evil.gif
Kakšni hordi? A ti preveč filme gledaš?

Ali mogoče misliš, da se brezdelna študentska in ostala FDV-jevska ter sindikalistična rulja klasificira kot "hordo"?
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
evil.gif
Kakšni hordi? A ti preveč filme gledaš?

Ali mogoče misliš, da se brezdelna študentska in ostala FDV-jevska ter sindikalistična rulja klasificira kot "hordo"?
hysterical-1.gif
Taki te ne bodo ropali , .....dober veš kere imam v mislih ,-ki so pogumni razbijači samo v hordi , če rečem krdelo bo že preveč sovražni govor
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa extremno dosti jih je. Enkrat v novembru grem okol pol osme v špar, s pubeci smo vsak večer metali karte in vsakič je bil en
na vrsti da prinese 10 hrenovk in 10 štručk in po potrebi kečap če je zmanjkalo. Nakupujem špecerijo, namečem še nekaj snikersov
in en viski in nekaj piva (bila je tut moja poslovilna obenem). Naloadam voz in se postavim v vrsto. Pred mano mama in hčerkica,
robe lih za slabih 10e, da kartico, ne gre. Da drugo, negre. Skup spaca ravno 3e drobiža in dalje brska. Prodajalka jo prosi če se da na stran da lahko mene pokasira, pravim da bom počakal... Ženska seveda ni našla več niti jebenega centa, v košari pa je mela
dobesedno mleko, kurh in -50% pudinge; pa pravi hčerica: "Mama, kaj neboma jedli danes?" Načeloma sem človek brez čustev
pri denarju, preigral sem tolko pokra, da enostavno nimam usmiljenja pri denarju, ker ga imam preveč rad ampak tukaj pa so se mi
zarosile oči, prodajalki sem rekel naj mi pokasira vse skupaj (moj nakup je bil okol 40e, z njenim niti 50) mati seveda ni pustla in da
gre domov po denar (itak se več nebi s hčerkico vrnila po hrano), vstrajal sem da plačam, ona pa mi naslednjič pomaga ob priliki.
Sramežljivo se je zahvalila. In če bi to sceno lahko ponovil, bi še hčerkici stisnil kako desetko "za čokolado", ampak sem enostavno pozabil.

Jeba, eni res nimajo kaj za v lape dat, medtem ko mi zdolgočaseno zbiramo kaj bomo jedli v mcdonaldsu....
Lepo od tebe. Če pa si se (spet) zlagal, te je lahko sram.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj se je za čudit?
Ode služba.
Nisi vešč "obračanja sistema".
Čez pol leta prosiš klošara, če da ti da "bajs" od sendviča.