Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
casio, če se ta punca v soboto ne bo predala pa lahko poskusiš še s kako alterjevko. Večina njih pade že kar na prvem zmenku.
Imena prosim!
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
casio, če se ta punca v soboto ne bo predala pa lahko poskusiš še s kako alterjevko. Večina njih pade že kar na prvem zmenku.
Imena prosim!
Brigajo me ne, vprašam pa lahko...Citat:
Uporabnik skala pravi:
kaj pa tebe brigajo imena? a gospa poštarjeva ne obstaja? al je samo suša?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Imena prosim!
čez en mesec in 11 dni bo okrogla obletnica...Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Malcolmx ?
Da so že mamice je ovira?Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Imena prosim!
Se ne spodobi, ker so danes po večini že poročene mamice. Večina jih je svoj čas mladosti živela južno od Save.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Imena prosim!
Se ne spodobi, ker so danes po večini že poročene mamice. Večina jih je svoj čas mladosti živela južno od Save.
Preveč si čakal, ti jo je vmes že en drug napičil.Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ravno sem dobil sms, da žal ne more iti zaradi družinskih težav. Nevem ali se naj smejem ali jokam. 8 strani teme je šlo v nič. Grem na pivo zdaj ..
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sam bi se potem ognil take komplikatorke ze na zacetku...ce ze sedaj hoce entertainment 7/24/365...kaj sele bo!
Razen ce si model zeli drame v lajfu (govorim iz lastnih neprostovoljnih izkusenj)...
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Moram priznat, da sem žalosten, ker sem mislil, da se bom z večer imel z nekom fajn pol pa tole. Nikamor ne greva ko jo jebe. Neverjamem veš, da bi našla.
Zadnje čase opažam, da sploh ni nobena več resna in vse so 24ur na dan zasedene z nečim(vsaj tako pravjo). Umrl bom sam očitno, premoženje pa skobčevki pustil
Zelo pametna in intuitivna ženska, bravo! Ti pa se ne sekiraj preveč - ko boš končal s trollanjem na Alterju, odnesi premoženje v svoj grob, da ne boš sam.Citat:
Uporabnik casio pravi:
Moram priznat, da sem žalosten, ker sem mislil, da se bom z večer imel z nekom fajn pol pa tole. Nikamor ne greva ko jo jebe. Neverjamem veš, da bi našla.
Zadnje čase opažam, da sploh ni nobena več resna in vse so 24ur na dan zasedene z nečim(vsaj tako pravjo). Umrl bom sam očitno, premoženje pa skobčevki pustil