Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Očitno nimate dobrih idej, tip je šou na računalniški forum (slo-tech) povprašat
https://slo-tech.com/forum/t631923#crta
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Kaj pa če vidiš po 20ih minutah, da to nikamor ne pelje in ni zainteresirana ne glede kje se date dogaja? furaš dalje z drugačnim pristopom al pobegneš?
Ianos vsekakor bom poročal! Upam, da ne pride kaj vmes pri njej
Včeraj sem enega gledal, ki si je privoščil ta podvig. Se je kar matral. Parov pa je dejansko ogromno hodilo okoli jezera.Citat:
Uporabnik casio pravi:
Haha nisem opazil, mislil sem od obale do otočka.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Kaj pa če vidiš po 20ih minutah, da to nikamor ne pelje in ni zainteresirana ne glede kje se date dogaja? furaš dalje z drugačnim pristopom al pobegneš?
Če kaj tvojega, potem OK, če kaj tujega vmes pride, potem ni OK.Citat:
Uporabnik casio pravi:
...vsekakor bom poročal! Upam, da ne pride kaj vmes pri njej
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Sprehod oz. vožnja s čolnom okoli Blejskega jezera in nato kremšnita tudi ni slaba ideja..
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Najboljš da narediš twiter račun pa na njem v živo sledimo dogodkom in ti svetujemo kako in kaj.
Sej veš alter
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Temo sem odprl samo zato, ker je veliko različnih mnenj in če pogledamo realno sliko je vsaki punci drugač všeč. Ene so vse vesele, če ji prineseš bonboniero, ene bi se sprehajale, ene bi šle v kino, spet tretje bi se pa z gokardom vozile pa s padalom skakale Kot sem rekel moji plani čist na začetku so bili, da jo peljem gledat movie in se vmes že mal v avtu pogovarjava pol pride na vrsto film in po film kaka pijačka/tortica v kavarni in mogoče debata in mnenja o filmu. Sprehod oz. vožnja s čolnom okoli Blejskega jezera in nato kremšnita tudi ni slaba ideja..kdorkoli je imel/ima punca sam pri sebi ve, da se je za resno treba mal potrudit, v diskača zna it vsak in prvo pijano in na drogah zakahlat in potem take smrklje jamrajo, da so moški prasci
Upam, da je še kaka punca na tem forumu me zanima še njeno mnenje