Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
@ynos in notranjc
Aha, ker Osmica ter Allegria me ne vidijo vec, bolj salabajzerskih natakarjev pa se ne, predvsem Osmica. Poden.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
@ynos in notranjc
Aha, ker Osmica ter Allegria me ne vidijo vec, bolj salabajzerskih natakarjev pa se ne, predvsem Osmica. Poden.
Se strinjam ja, bil dvakrat tam. Obakrat sem čakal na pizzo (ki ni slaba) 45min.
Osebje od kelnarjev do kuharjev se prav "plazi" po oštariji...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mogoče kaj priporočaš v Kovaču? Grem danes nekaj pojest.
Ribe ne. Bolj meso.
Ja, so kar fajn, čeprav pišejo pa neumnosti:Citat:
Definitvno pljučna, sicer je pa celotna ponudba na nivoju.
BTW, ko si boš res zaželel uležanega mesovja pojdi sem - klik
Bistvo ni mehkost, ampak okus! AMpak kjer nikjer nimajo napisano, ali imajo dry aged, ugibam, da nimajo, ampak zorijo v vakumu (akr pa spet ni čisto taprava stvar). A kdo ve, akj imajo?Citat:
Če želimo, da so biftek, rostbif, florentinec ali T-bone steak zares mehki, morajo biti uležani (zorjeni)
Citat:
Citat:
@ynos in notranjc
Se strinjam ja, bil dvakrat tam. Obakrat sem čakal na pizzo (ki ni slaba) 45min.
Osebje od kelnarjev do kuharjev se prav "plazi" po oštariji...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prišel od Kovača. Nimam pripomb. Zelo zadovoljen.Ob vstopu takoj ko prideš ponudijo aperitiv (neka žganica s slivo)..., mize dosti narazen, da imaš mir. Kelnar zelo ok, prijazen ampak človeški (se zna na lep način pohecat). Ambient tak urejen in predvsem domač....
Za glavno jed: punca je jedla pljučno-medaljone z jurčki, jaz poprov zrezek (medium+). Oboje super. Za konec pa še za posladek na hišo teranov liker.
Zrezek mi je bil super, konkreten kos...poprova omaka tudi. Sicer sem šele predkratkim odkril užitke stake-ov..., ampak ta mi je bil zaenkrat najboljši.., boljši kot pri Krpanu. Cene so normalne.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
..., jaz poprov zrezek (medium+).
...
Sicer sem šele predkratkim odkril užitke stake-ov...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prišel od Kovača. Nimam pripomb. Zelo zadovoljen.Ob vstopu takoj ko prideš ponudijo aperitiv (neka žganica s slivo)...