kam na "izlet" Neuss v Nemčiji ali Ženeva v Švici?

igi

Guru
13. okt 2007
5.603
1.206
113
Celje
V roku treh tednov bi moral v eno od zgoraj omenjenih mest na "sestanek". In če se že peljem tako daleč, bi si vzel še kakšen dan več, da spremenim pot v neke vrste izlet in si kaj ob poti nazaj, ali pa tudi še kakšnih 100km naprej kaj pogledam. Zdaj po nemčiji do Kelna sem se že dosti vozil, proti Švici pa še ne. Kako je najbolje iti če bi šel v Ženevo?

Hvala

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
v neussu nimaš kej dosti videt jest bi se orientiral kar na ženevo
pot je ena enostavna avtocesta čez italijo čeprav jaz bi verjetno šel po zgronji strani pa pogledal liechtrenstein in obvezno bi izbral pot čez prelaz stelvio, je pa res da za zo pot ne bo šlo v enem dnevu

Nazadnje urejeno:

igi

Guru
13. okt 2007
5.603
1.206
113
Celje
Časa za pot si lahko vzamem več. Se mi ne mudi. Švica je tudi meni bolj simpatična.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Stelvio je obupno naguzvan. Miljon kolesarjev, ki nocejo in nocejo vozit en za drugim, ampak se morajo jajckat 5kmh po 7 v štric....pol mas pa se lih tok motoristov, kateri mislejo da se pisejo Marquez al pa Rossi in delajo samomorilske manevre pri prehitevanju. Ce more bit prelaz, pol Bernina pass, al pa passo Pordoi...Giau...jih je polno ki niso tako okupirano kot Stelvio.

LP

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Še en glas za švico. Če imaš čas, je zame najlepše čez Innsbruck (tam blizu je Swarowski firma z muzejem), potem pa čez Liechenstein, proti Luzernu, nato skozi Brienz v Interlaken (izhodišče za Wengen in Jungfraujoch),... je še kup zanimivih stvari tam.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Jest tud za zenevo. Pa se kopalke vzem. v tem cajtu se je prov prijetno namakat v zenevskm jezeru
smile-1.gif