Kam jest danes ponoči!

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Seveda je out. Zato pa še vedno ne prideš tja, da ne bi bil vsaj en pred tabo 24/7 (kadar imajo pač odprto
tongue-1.gif
) pa naj bo to Tivoli ali pa BTC. Nekateri zadeve ocenjujete stvari preveč po sebi.

In tudi generacijska oznaka ne velja za horsa. Veliko bolj recimo za kakšen kebab. Ker na horsu vidiš pa res vse od največje ljubljanske posh piæke prek 50-letnega poslovneža skozi klošarja do mladeži.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če si LJ + okolica, se obvezno zapelji prev tivoli na horsa. Ni obiska prestolnice, da se prej ali po tam ne ustavim.

"Šef, malo bolj zapečeno, dvojni načo prosim"
V BTC-ju so bolj ali manj samo ženske za šalterjem. No, pa še hors je boljši kot v Tivoliju, prej dobiš pa še pod streho si.

Da pa je hors out, pa samo ...
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če si LJ + okolica, se obvezno zapelji prev tivoli na horsa. Ni obiska prestolnice, da se prej ali po tam ne ustavim.

V BTC-ju so bolj ali manj samo ženske za šalterjem. No, pa še hors je boljši kot v Tivoliju, prej dobiš pa še pod streho si.

Da pa je hors out, pa samo ...
hysterical-1.gif

V BTC-ju sem dobil enkrat tako lepo živo debelo belo kosmato gosenico v solati...mmm...
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jebiga, se zgodi tudi najboljšim (kje vse sem že jaz polže v solati imel). Še vedno je boljši od tivolskega.
zmaga.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hot-Horse je "inštitucija" sede ob vsaki uri, ne glede na stanje telesa in duha. In vsekakor ni out. Poleg tega je pa precej bolj telesu prijazen od enega kebaba iz zamrznjene mesne bule.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
1. Nisem Ljubljančan in upam da nikoli ne bom.
2. Ljubljanske posh piæke je bilo mišljeno precej zaničevalno.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Horse je out že par let.

Je, za nore vegije na biciklih....