kam it slikat mularijo za osebno?

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Jaz sem se pred kratkim slikal za novo osebno pa vam lahko povem, da je šlo na upravni enoti komaj skozi. Ko je na upravni skenirala sliko jo je računalnik zavrnil v vseh "točkah" (mislim, da jih je osem). Potem je ona z nekim programom spreminjala sliko (sprememba ozadja, osvetlitev, kontrast...), da je šlo pogojno skozi. Enak problem je imela žena tako, da doma narejena slika zelo težko pride skozi to rešeto.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
A res? kako pa 2 mesca starega otroka slikajo tam, kjer slikajo za dokumente? Ga kar na tla zabrišejo ali kaj?
Ne vem sicer kako je pri vas, ampak pri nas ga ti držiš, med njega in tebe pa dajo modro pregrinjalo. Kakšen stol pa v celotnem studiu tudi najdejo, tako da ti ni treba sedeti na tleh
grin1.gif
.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Pri nas dojenčke slikamo tako, da damo na mamico modro rjuho- slinček imiđ in se otroka položi gor. To počnemo skoz. Ne vem kaj je to čudnega. Še za pasoše jih fotkamo, ko morajo biti naravnost, usta zaprta, itn.
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Nisem napisal da je čudno, samo zanimalo me je, kako.
Sicer pa: jaz itak te stvari sam postrelim s tapoceni digitalcem, malo pofotošopam in to je to. Nikoli zavrnjeno.