Kakšne ženske lahko najdete zunaj v 'in' lokalih!?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
haha

tigri so umetni...bod zihr
trdi l se zmehča in je neslisen, k kaj druzga pod jezikom otrdi

njuska..počas rineš..pa gre. ni treba glih s črtalom v vsako drezat.
lahko pa se kak nasvet, sam povej

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kolikor sem razmel mu ni do čefurk.

Kaj ga rineš v nesrečo?
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Lepo se zapelješ v MS ker ni delč pa lepo v Spartakusa :D Čefurjada + metal v kadilnici :D Volk sit, koza cela.
ME zanima kako bi bilo v Ljubljani če bi v Cirkusu v kadilnici vrtel metal pa notr polhn metalcov

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Mensezdi da ga od vsega najbolj motijo bratci.
evil.gif

Ampak to je v kompletu.

Vsaj dva poznam, ki sta ga srala dol, ko sta bila v JNA, potem je prišla pa cela familija gor in ostala, dokler se nista poročila.
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Saj nazadnje sem bil na 80-ih, nekje konec decembra, pa sem videl en kup mladoletnih, starejše bi pa kar na ribičijo izvozil in od tam pobral ene par normalnih.....

Zdaj se verjetno splača it v Podroom pogledat
smile-1.gif

V Podroomu redarijo moji kolegi. pridem kdaj pogledat.

na Ribičiji pa sem bil nazadnje leta 2000, ko se je to začelo.baje so gor predvsem milfe.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.015
10.539
113
Ja zdaj si že tolko star da bo treba počasi začet na ribičijo hodit...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Saj nazadnje sem bil na 80-ih, nekje konec decembra, pa sem videl en kup mladoletnih, starejše bi pa kar na ribičijo izvozil in od tam pobral ene par normalnih.....

Zdaj se verjetno splača it v Podroom pogledat
smile-1.gif

V Podroomu redarijo moji kolegi. pridem kdaj pogledat.

na Ribičiji pa sem bil nazadnje leta 2000, ko se je to začelo.baje so gor predvsem milfe.

Maš milfe, ampak omladink maš v skoraj enakem procentu, tako da je čisto spodoben kurnik
wink-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Tako je.... je bil že pred leti na istem mestu (bumerang), vmes je bil še en pajzl, zdaj pa spet čefurjada.

Tam sta vmes bla dva pajzla.

Studio 55 in Klub Millenium (3 ali 4 mesece)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Tako je.... je bil že pred leti na istem mestu (bumerang), vmes je bil še en pajzl, zdaj pa spet čefurjada.

Tam sta vmes bla dva pajzla.

Studio 55 in Klub Millenium (3 ali 4 mesece)

V Bumerangu sem celo bil 2x, vendar je bla not takšna južna muzika, da je bilo nevzdržno
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Maš milfe, ampak omladink maš v skoraj enakem procentu, tako da je čisto spodoben kurnik
wink-1.gif

Največ dobrih komadov se naguzi v kakšni Niagari na after partiju po kakšnem koncertu v bližnji festivalni.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Točno. Niagara je trenutno kr kul. V Plusminus hodijo še samo otroci, v Fuego, KMŠ in Takos se ga hodijo vsi samo napit.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Moram rečt, da ne razumem tega fotkanja in facebook razkazovanja. Glejte me, kje sem bil, mater sem kul. So mene tudi že hoteli fotkat, pa sem onemu samo rekel, bejž stran.

Ajde, razumem, da morajo pofotkat sve dobre peechke v lokalu, da se tipom sline cedijo pa pridejo.

Nazadnje urejeno:

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
Kasius, tebe so hotl fotkat, da bi tople noter pridobili. Drugič, ko te bodo hotl footkat za facebook, pa mu sikn, da mu boš en like okol kepe stisnu.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Točno. Niagara je trenutno kr kul. V Plusminus hodijo še samo otroci, v Fuego, KMŠ in Takos se ga hodijo vsi samo napit.

Res je. Samo Niagara je premala, ali pa folka preveč, kak se vzame
smile-1.gif
sardelica party.