Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zmeni se, da imaš vikend. Mesečno te pride cca. 5€.
Če boš kaj delal, pa rukneš not močnejše pancerke.
Porabnik je pralni stroj, pečica in TV. Občasno kakšna bor mašina in škarje za striženje žive meje. Vendar nikoli vse istočasno.Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Odvisno, kaj imaš od porabnikov. Jaz imam 3x20A, pa sem enkrat že uspel skurit pancarko. Kaj je največji porabnik? Jaz imam npr. toplotno črpalko in pa indukcijo...
LP
s.
Strošek menjave varovalke naj bi bil okoli 50,00 EUR, mesečni prihranek pa cca. 6 EUR. Torej nekje v osmih mesecih polovim razliko.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
S tem boš dobil nekaj evrov mesečno (do 5 mogoče). Telefonijo in podobno si že odjavil? Planinah se za ceno znižanja varovalko. Da ne boš na koncu 2 letni prihranek dal za strošek menjave varovalk, enkrat kAsneje boš hotel močnejše varovalke pa bodo rekli da ni mogoče.
Povej 2 najmočnejša porabnika v hiši?(štedilnik, bojlerji, pečice, ostala grela....delovni stroji) katere bi rad tudi ob zmanjšanju varovalkah občasno uporabljal.(da ne boš od soseda vlekel 3F podaljška da si boš na dvorišču drva nažagal na cirkulane, ali pa hkrati kavo in čaj skuhal na štedilniku.
Kaj smo torej ugotovili? Dam 3x20A ali 3x16A?Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Gradbenega mi je tupila zlehtnoba da nemorem imeti ker takoj ko imas omarico vgrajeno si odjemalec.
Elektrika je razpeljana ampak samo kabli v dozah nic drugega.