Kakšen je moderen sex?

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Piletina, kok te kaj maš na benču na povprečno jutro?
confused-1.gif

Sori nerazumem tote stojersnice
grin1.gif

Kolk dvignem benđa? nevem ga nimam
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Vso to premetavanje in preobračanje besed ti ne bo kaj pomagalo...sicer ti pa verjamem to, kar praviš za vas alter mladino.

nism govorila v prvi osebi, poleg tega se pri svojih letih ne morem met za alter mladino

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, ker se pač govori o njem ko o največjem jebaču in bilderju, hkrati pa komunicirate preko facebooka, sem sklepal, da ste njegovo osebno galerijo že vsi videli.
wink-1.gif

Pille, brez zamere.
grin1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Stari ni pene
smile-1.gif

Ce bi bil tip cloveka, ki bi se sekiral za take stvari, nebi dal pred, hm 9timi leti sliko na ii2.org
grin1.gif

A nism jebeni geek?
grin1.gif

p.s sexy one thou
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ah kje, smo že preveč stari, da bi se nam dalo kaj takega. Pirček pa dober zrezek, to so še sedaj samo radosti.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Pejt vn v soboto no še prej se od ponedeljka ne brij, da boš imel bradico in boš imel fotr look pa boš videl kakšen je moderen seks.
Mal pomigaš jo zaližeš...čez pet no dobr čez deset minut ga pa ima že v ustih na WCju. Če ti jo pa rata v posteljo spravt pa zjutraj pred 6 zbež, da ne bo vprašanj: kdo si pa ti? a sem sam s tabo seksala? a sva s kondomom?
stupid-1.gif

Današnje ženske so
stupid-1.gif
govorim stare za tiste med 16-22 let ko je na faksu al je pa faks že mim ji pa počas začne kapat v glavo, da samo seks ni dobr.
Jaz sem par mesec nazaj naredu napako, ko sem neki hotu imet s 16 letnico (kaže jih drugače 18 pa še zavedla me je ko je rekla, da dela izpit za avto) enostavno kopira seks iz TVja
uf-1.gif
ok dobr mogoče ji paše da pogoltne 23cm samo resno dvomim razen če ima še bulemijo zraven isto v rit ja hudir a priprav pred tem ala mal vazelina, play gela pred tem... jok brate odpade ti sam nabijaj!
Ja oprost ampak zame to ni to? Pol sem pa jest prasec in še kaj hujšega.
Potem pa imamo 15 letnice noseče ker misli, da je lekadol kontracepcijska tabletka (resno sem videl anonimno šolsko anketo in to iz elitne gimnazije).
Jaz grem rajši med 22 in 33 let z njo nekajkrat na kavo in če štima
cheer.gif