Kakšen je idealen uporabnik alterja?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Idealen uporabnik alterja je levičarsko usmerjen žabar, ki ima vedno neke cinične opazke in na svet gleda s pridržkom, a nad ostalimi. Vedno ima v rokavu argument za protiudarec, pametuje do onemoglosti, je nestrpen do RKC, deluje izjemno samozavestno in vsevedno. Ima dobro službo, plačo nad 1000€, vozi avto letnik 2000+, v prostem času se ukvarja z vsem mogočim, predstavljivim in nepredstavljivim, ima doma najnovejšo tehnologijo in lepo punco, ki jo večkrat na dan pumpa.

Takšno predstavo sem si jaz ustvaril z leti!
grin1.gif

Tak, razen to, da je žabar, je pa ja skoraj vsak.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Na netu so vsi lepi, pametni, jebaæi z vozniškimi sposobnostmi nekje med Loebom in Šumaherjem.
smirk-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To trenutno ni tema debate!

No, ti si tipičen primer "idealnega" alterjevca. Kao hud avto, pameten ko sam satan, vendar vedno na nek ciničen in posmehljiv način.

+ sem nasprotnik RKC, žabar pa še hudo babo imam. Ne zanemarjaj teh "veščin.

Do tebe bom vedno posmehljiv, ker si posmeha vreden osebek. Tak pač si, nisem jaz kriv.

btw: pa ne žali birmanskega darila
wink-1.gif
Moj boter stardec je predolgo delal da mi ga omogoči in nihče ne bo pljuval po njem.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
btw: pa ne žali birmanskega darila Moj boter stardec je predolgo delal da mi ga omogoči in nihče ne bo pljuval po njem.
Ej, dej povej, a darilo laufa tako kot mora? Zadovoljen?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.907
113
si slučajno opazil da si edini moderator, ki se prepucava vsakodnevno?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.907
113
Mene da kaj žuli?
stupid-1.gif
niti ne

zanimivo da samo v tebe kot moderatorja nekdo nekaj "meče", v ostale mode pa ne
smirk-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Eh, s tistim "žabar" nisem mislil nič slabšalnega, če se ti je pa tako zdelo, se ti pa opravičujem!

Se mi je kar milo storilo, ko sem to prebral.
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Mene da kaj žuli? niti ne

Žuli te že od teme, kjer se je tvoj sokrajan poslovil od alterja. Smo ga žabarji in čefurji pregnali
stupid-1.gif

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zanimivo da samo v tebe kot moderatorja nekdo nekaj "meče", v ostale mode pa ne
smirk-1.gif

Si kdaj pomisli, da je to zaradi tega, ker nisem tiho in povem kar si mislim. Posledično sem najbolj izpostavljen in zato se uporabniki tudi največ z menoj ukvarjajo. Sej me ne moti, samo požiram ne. Zato pač prepucavanje. Pa še čas gre hitreje skozi dan.