Kako veš, da si...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Tole si pa terno zadel!!! dobro napisano, pa še res je
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem pri svojih letih opazil predvsem dva tipa moških. Samski in zasedeni.

Samski:
- non stop hočejo it ven žurat, skoz bi žural, v najbolj nagnetenih diskačih, šli bi že tretjič na absolventa, še na maturanca bi šli (mladoletno je prijetno), ratajo slabe volje, če se družba odloči piti pri nekomu doma in silijo ven, ven, ven, ven. Ko pridemo nekam VEN, se takoj porazgubijo po plesišču in iščejo plen. Če si zaseden je najslabše je it sam s takim kolegom ven, ker ga zgubiš takoj in ostaneš dejansko sam...pecat pa ravno ne smeš.

To je pa opis mojega znanca. 41, živi z mamo.

Zunaj vsak torek sredo, petek, soboto.Študentski žuri, ni da ni. Jaga do 24-letnice (nekje konec faksa).Ko ga ženska vpraša, kolk je star, reče..kaj misliš?...Pol se zlaže, da je 30..

Poznam še enega takega, še malo starejši, samo se kao ne obremenjuje..

Oba sta športna tipa, zgledata mlajša...

Leta pa tečejo, kaj bosta še pr 50 jagala študentke?..To vse kaže, kam vodi, če tip ne napreduje na next level, ampak skoz jaga iste tipe žensk..

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
No, zdej si pa napisal tak post kot da so zasedeni tipi neka posebna vrsta nadljudi.
smirk-1.gif

Jst imam ogromno moških frendov, ki so samski pa niso niti približno blizu tega tvojega opisa. Čisto normalni, zanimivi tipi, faconarji, ne hodijo ne vem koliko žurat, ampak bolj hangajo v našem krogu družbe. Eni so recimo lani končali resno vezo, drugi so skoz v istem krogu ljudi in ne uspejo spoznat ne vem koliko žensk, ne iščejo žensk prek neta itd.
Po drugi strani pa poznam cel kup folka, ki je v nekih vezah in še moja babica živi bolj zanimiv lajf kot oni.
sprasujem se.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Napisal si:

Jaz sem pri svojih letih opazil predvsem dva tipa moških. Samski in zasedeni.
(ne vem kakšna delitev ljudi je to
grin1.gif
)

To si naprej razdelil:
na samske, ki ga skoz žurajo in težijo z žuranjem (samski tipi očitno ne znajo žurat?),
na zasedene, ki (najverjetneje) furajo your way of life in
papučarje, ki se ne upajo žurat.

Glede na opise in uporabljene besede, predvidevam, da so po tvojem edini normalni tisti v drugi skupini. Sem dojela, brez skrbi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Zame so normalni itak, da tisti v 2. skupini, če sem jaz v drugi skupini. Saj to je bil point posta. Jaz ne razumem tistih v 1. in sploh 3. skupini, oni pa ne mene.

Glede na obnašanje lahko povem, da je ta razdelitev kul. Za moja leta (27).

Potem, ko si starejši je vedno manj samskih za žur in ratajo samotarji.
grin1.gif

Aja, zaseden pa v dobri vezi je pa itak bit boljše kot samski.
evil.gif