kako spravit zgodbo v javnost?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Zaradi dveh plač danes ne bo noben novinar pritekel.

Oziroma takole, če mu še tretjič zaporedoma ne bodo izplačali plače, da lahko zaradi tega odpoved in je upravičen do odpravnine in socialne pomoči na zavodu. Naj se pa na koga obrne, da bo ta postopek izpeljal pravilno, da ne bo ostal brez enega ali drugega.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
LOL, očitno ne razumeš, da plač ni ravno zaradi tega, ker ne gre prodaja
Me zanima, če v Sloveniji obstaja vsaj ena firma, kjer ni bilo plač ne za delavce niti za vodstvo firme?
sprasujem se.gif
Seveda so, pa sej se plače ne nakazujejo ločeno,
se tudi zgodi, da se vodstvo odreče nakazilu na račun delavcev recimo

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:

hysterical-1.gif

A pri vas (zajedalcih v evro službah) še vedno verjamete, da svizec zavije čokolado?
Bi rekel da da, ker drugače nebi dobili krasne službe - beri dobre plače (si se že hvalil), malo dela (drugače nebi visel skozi na netu) in popolnoma nič posluha za male ljudi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:

jaz vem če bi delal v npr. Muri, pa da ne bi dobil plače, bi pobral par oblek z obešalnikov in jh prodal naprej
Si moreš mislit, da se obleke, ki se neuspešno prodajajo po 500 eur, čisto lepo prodajajo po 100 ali 200. Jih pač za vsako plačo odneseš 5 ...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
tako kot "italijani" prodajajo Armani iz prtljažnika po BTC
grin1.gif

seveda vse "original"

saj so tudi prekmurci prodajali očala ki so jih delali v firmi Carera optyl
smirk-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če to narediš te lovijo s policijo, če ne dobiš plače se pa nihče ne zgane
tongue-1.gif

je kolega delal pri enem mizarju pa mu ta mizar ni hotel dati plače. potem mu je pa ta kolega pobral večino orodja, pa ga je mizar lepo prosil, če mu lahko vrne orodje pa da mu bo takoj dal plačo
smirk-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:

jaz vem če bi delal v npr. Muri, pa da ne bi dobil plače, bi pobral par oblek z obešalnikov in jh prodal naprej

glede na tvojo sposobnost bi lahko rešil precej do grla zadolženih firm
uf-1.gif

[censored] materna, ti si pa tak car. Ej, prov rad bi te spoznal v živo in se na lastne oči prepričal, zakaj te do danes ni noben ene 3X na gobec...

B81

22. jul 2007
37.708
10.973
113
Težko je razumet neko slabo stvar, s katero še nisi imel izkušenj.....tako evrokrem ne razume problemov s cigoti, neizplačevanjem plač, krizo....al vtakne se pa v vsako temo, če ve kaj ali pa ne....

B81

22. jul 2007
37.708
10.973
113
No, ti se oglasiš tudi, ko se zgodi jeba enemu človeku, pa čeprav je ta isti človek povzročil jebo skupini ali večim ljudem.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:

mogoče se še Vodušek kaj oglasi
grin1.gif

Ja mogoče se bo pa res, jaz sem ga danes spustil predse da je lahko zavil desno z Dunajske na Tivolsko, pol je pa kr neki zatrokiral pi.zda mu, sem pol vidu da je visel na telefonu majmun jedni. Porša ja, ene kurčeve blututh inštalacije pa valda ne (ki je že verjetno v avtu glede na to da je zadnji model Cayenne Turbo).
jezen.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Oglasim se samo v primeru, ko zaznam protizakonito delovanje, hujskanje v tej smeri in udrihanje po manjšinah ter pozivanju nasilnih dejanj naspram njim.

Evrokrem je poleg drugih funkcij (za katere ga jaz osebno nikakor nisem pooblastil), tudi novi Hanžek. Me prav zanima, če ga je stari bradavičar dejansko pooblastil za naslednika, ali si je funkcijo vzel kar sam?

In evrokrem nima toliko pameti, da bi vedel, da bodo kak premik na bolje sprožila le malce bolj nasilna dejanja, protesti itd. Skratka, da bo v tej državi (ja, hujskam!) prav kmalu treba kakšnega tudi na gobec.
In to dejansko, ne virtualno!

Očitno človeku sedenje preblizu "Evrope" zamegli zdravo presojo... Skratka, mu škodi!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Nehajte že vsi tako očitno zavidati človeku službo.

Ko tukaj govorite o kraji iz tovarn kjer delate, je povsem jasno, da v njih vsi kradejo, od direktorja do čistilke. Pač vsak po svojih zmožnostih.

Ne delajmo se preveč papeške, vsakdo ve, da se lahko izdelki naših tovarn dobijo zelo poceni od delavcev, ki kradejo. Ko pa zadeva crkne, so pa vsi pametni, kako direktorji kradejo. Seveda, ampak tudi delavci niso nedolžni.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
471
83
Citat:
Oglasim se samo v primeru, ko zaznam protizakonito delovanje, hujskanje v tej smeri in udrihanje po manjšinah ter pozivanju nasilnih dejanj naspram njim.
Za moje pojme rabiš generalen servis senzorjev. Morda menjavo in vgradnjo od drugega proizvajalca vključno z analitskim softwearom.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Seveda so, pa sej se plače ne nakazujejo ločeno,
Mogoče v Belgiji, nikakor ne v Sloveniji. Pri nam ima vodstvo običajno posebne pogodbe o zaposlitvi, pa se jih potem problemi navadnega delavca nekako ne tičejo.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Citat:
Za moje pojme rabiš generalen servis senzorjev. Morda menjavo in vgradnjo od drugega proizvajalca vključno z analitskim softwearom.

veliko vas pubecov tak, milo rečeno, precej zaostaja
upam, da boste gdaj uspeli ujet