Kako so ravno mene našli?

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Ja, ste mi pametni. Zdej bo meni pa policija kombi nastavljala, če izven naselja grem "malo več kot je omejitev".
Naj prej penzioniste in podobne "sekače ovinkov, slepce na križiščih" polovijo. Pa še kakšnega pijančka naj prej
polovijo, pa cigane, ki delajo take pi.....je da boli glava. Kaj ni dovolj da državi-policiji z našim denarjem (vinjeta) kupujemo radarje ?

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Cajkani z vinjetami imajo lih toliko kot Damjan Murko z evforijo.

Jeba. Omejitev je predpisana z zakonom, tudi sam sem jim letos podaril dobrega jurčka na račun hitre vožnje.
Žal Jaka, si pač tokrat ni naletel. Upaj, da bo naslednji kaki Rasim Isufi.

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Če se dobro spominjam, je radarje na avtocesti kupil (al pa nekaj prispeval) DARS.
Sej se strinjam, v naseljih po omejitvah, ven iz naselja pa bolj "liberalno".

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Meni se je zgodilo nekaj podobnega, dobil sem kazen za napačno parkiranje iz konca julija, konec maja pa sem ta avto že prodal. Je dovolj v pritožbo priložiti kupoprodajno pogodbo, ki dokazuje da jaz nisem več lastnik in kdo je nov lastnik? Ker kopije zavarovalne police novega lastnika ne najdem (morda sem jo priložil pri vračilu ostanka mojega zavarovanja, ne vem....).

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
V enakem primeru pri meni je z ustreznim dopisom in kopijo pogodbe to zadostovalo. Poslal sem priporočeno s povratnico.