Kako so ravno mene našli?

gregor

Fizikalc
31. jul 2007
399
35
28
Dolina hmelja
Halo!

Iz PP sem dobil pismo s sliko, da naj bi z motorjem malo prehitro peljal čez naselje mimo belega kangooja.
1. na sliki nisem jaz oz. je nek naked motor, jaz imam pa enduro
2. letos sem na območju tiste PP vozil samo enkrat, z avtom, sicer ne točno po tej cesti, in ne na datum očitanega prekrška
3. v zapisniku je celo zapisan moj tip motorja, reg. številka je pa ena čisto tretja.

Kako so gospodje policisti mene našlii?
confused-1.gif

A je kar poiskal enega naključnega, al kako?
uf-1.gif

Ali sem upravičen do "stroškov povprečnine" za pisanje zahtevka za sodno varstvo in pošiljanje pošte k njim?
evil.gif

lp, g.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Če imaš motor si itak kdaj šel prehitro, tko da kar plači, ziher si še vseeno ene 1000x nekaznovano čez prišel. :>

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
pa na giljotino vse motoriste, pobrat motor in ga uničit......CPP za motoriste itak v 99,99% ne velja....

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
neka mutna posla to morajo bit. A si nekomu pohendlal babo pa te hoče zdej zjebat?

lp

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik gregor pravi:
Halo!

Iz PP sem dobil pismo s sliko, da naj bi z motorjem malo prehitro peljal čez naselje mimo belega kangooja.
2. letos sem na območju tiste PP vozil samo enkrat, z avtom, sicer ne točno po tej cesti, in ne na datum očitanega prekrška
3. v zapisniku je celo zapisan moj tip motorja, reg. številka je pa ena čisto tretja.

confused-1.gif

uf-1.gif

Ali sem upravičen do "stroškov povprečnine" za pisanje zahtevka za sodno varstvo in pošiljanje pošte k njim?
evil.gif

lp, g.

Ena grda opcija je, da bi lastnik motorja izjavil da si vozil ti.

Torej napiši pritožbo, da nisi lastnik tega motorja ki ga navajajo (s to tablico) in da nisi vozil ti. Potem ti bodo odgovorili. Če bo odgovor da imajo priče da si vozil prav ti, potem pritožba, sodišče in dokazni postopek.

Ampak pomoje ti bodo zavrgli ker se je nekdo ocitno zmotil ce je vse kot navajas.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik gregor pravi:
Halo!

confused-1.gif

uf-1.gif

evil.gif

lp, g.

če registrska ni tvoja, verjemi, da je dovolj klic v Tacen. Samo pokliči in razloži, pa ne piz.duliri
grin1.gif
z lepo besedo se bo vse rešilo.

Nekaj let je bil pri meni primer, avto drug, registrska moja (kako in zakaj, mi še danes ni jasno) sem poklicala v Tacen, rekla da naj kar lepo pogledajo v računalnik, da je pod to registrsko številko registriran drug avto in da jemljem pošto kot brezpredmetno. In je bila stvar zaključena
cheer.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne vem kaj hočeš rečt, ampak men so na policijski postaji v mojem kraju rekl, da naj dol pokličem

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ok tole je pa buča =)

Kerega leta? Edino če je takrat SENP bila v tacnu stacionirana ampak odkar pomnim so na vodnikovi.

gregor

Fizikalc
31. jul 2007
399
35
28
Dolina hmelja
Danes so me s PP obvestili, da je postopek ustavljen.
Pojasnili so, da je tablica (LJ innekaj), ki jo je imel gor motor na radarjevi sliki, včasih pripadala motorju, ki ga imam zdaj jaz.
Torej si je nekdo namontiral izgubljeno oz doma narejeno tablico.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.145
113
Na trgu so se pred časom pojavile ponarejene tablice za motor. Stvar je že tako razširjena, da se na srečanjih motoristov lahko vidi več motorjev z istimi tablicami.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Tudi za to obstoja palica - kazenska ovadba zaradi ponarejanja uradne listine, kar registrska označba tudi je. Samo par takšnih motoristov polovit in sprocesuirat do zadnje črke zakona, pa bo pogum upadel. Če ne prej, pa po nekaj mesečnemu zobanju ričeta na Dobu.

Ogo

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Tudi za to obstoja palica - kazenska ovadba zaradi ponarejanja uradne listine, kar registrska označba tudi je. Samo par takšnih motoristov polovit in sprocesuirat do zadnje črke zakona, pa bo pogum upadel. Če ne prej, pa po nekaj mesečnemu zobanju ričeta na Dobu.

Ogo

jih morjo najprej dobit...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Vse se da, če se hoče. Dovolj je racija in pregled dokumentov vsakega motorista par mesecev. Če se kak ne ustavi, pa prisilno ustavljanje. V skrajnem primeru kot v ZDA, marico sred ceste, pa naj se zabije kot muha v vetrobransko steklo. Tko voli, nek izvoli. Vsak ima možnost pravilne odločitve. Če se kak odloči, da se bo samoizločil iz genskega pula človeštva, pa še toliko bolje.

Ogo

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.961
10.517
113
Se strinjam. če bo plačal kazen v višini polovice motorja, bo drugič premislil.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Vse se da, če se hoče. Dovolj je racija in pregled dokumentov vsakega motorista par mesecev. Če se kak ne ustavi, pa prisilno ustavljanje. V skrajnem primeru kot v ZDA, marico sred ceste, pa naj se zabije kot muha v vetrobransko steklo. Tko voli, nek izvoli. Vsak ima možnost pravilne odločitve. Če se kak odloči, da se bo samoizločil iz genskega pula človeštva, pa še toliko bolje.

Ogo
Si ja nor, boš takoj videl kup kvazi civilnih inicativ, katere se bodo zgražale nad policisti, kateri silije te motoriste direkt v smrt. Tako kot leto ali dve nazaj, ko se tisti bedak sesul in ubil, potem so bili pa policisti krivi.
Sicer se pa strinjam v celoti s tabo. Naj dodajo še helikopterske prenose pobegov v živo, potem naj ga pa zbijejo v ograjo, tako da bomo imeli zaresen live show: How stupid people get killed.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Na trgu so se pred časom pojavile ponarejene tablice za motor. Stvar je že tako razširjena, da se na srečanjih motoristov lahko vidi več motorjev z istimi tablicami.

Ki se to dobi
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.740
113
včeraj sem čakal da potihne zvok motorja, tipo se je preganjal brez rokavov v kratkih hlacah, navijal pa tako,dase gaje culo kmje dalec. Cakal sem tisti "bum", " pa "tresk" pa ni hotlo, vceraj ni bil njegov dan, bo drugic, vejretno