Kako skenslati nekoga?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
So ljudje, ki ne mislijo nič slabega, ampak povedati nimajo pa kaj, so dolgočasni.
Potem imaš take, ki samo nabijajo neke trivialne teme, recimo o svoji službi in sodelavcih, toliko, da nekaj blebetajo in ne pustijo drugih do besede... no takih se jaz izogibam.

V najstniških letih, ko še ni bila izoblikovana ožja družba in nas je bilo nekih 10-15 v družbi smo imeli enga modela, ki je hodil na strojno in potem še na strojni fax, to je non stop o maticah, šraufih in mehanski fiziki nabijal in to z žarom v očeh, navdušeno.
Prav moril je družbo, seveda smo mu to tudi čez en čas povedali...

P.S. aja al pa taki mi gredo tudi na [cenzura]; "a si gledal un film?"; včasih sem rekel "ne", če ga res nisem gledal. Potem se je začela obnova, ki je od začetka skakla na konec in v sredino; "aja, ne še prej je pa un unga, ne, ne, čak kaj je že bilo..."

Zdaj kar rečem, "Ja sem gledal", da je mir.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Podobno kot ti... + ne družim se z osebami ki razlagajo o wooferjih, spojlerjih, dogodivščinah z avtomobili proti katerim je Loeb amater...
Najrajši pa z osebki, ki hvaljo VW in jih lahko provociram, da mi na fiatu ni crknilo nič že eno leto
cheer.gif

Če mi paše it na pir grem, če pa ne, pa ne...

Vem pa, da ko si dijak/ študent te obkroža veliko oseb in potem se je težje izognit nekomu, ki ga redno srečuješ.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Najbolj me pogrejejo smsi v stilu: kje si, kaj počneš?

Pa se mi ne da neki odpisvat na to. Pa potem klic čez uro, dve. Kje si kej? Kaj delaš? Kaj boš pol?
Ma dej člouk, sam pust me na mir
grin1.gif

Drugač pa sprejet posledice svoje odločitve. J. ga, lahko se tud zameriš, ko rečeš, da se ti enostavno ne da. Samo vsaj iskren si.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
reči mu, da ti baba ne pusti več hodit na pir. Malo se ti bo posmehoval ampak na koncu bo razumel :D

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Vidim, da si vsi predstavljate nekega tečnega kolega.

Kaj pa če je v igri ženska? Zelo lepa, a neumna ko točak.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

moški ste navadni prasci!!!
10.gif

srce-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj se naredi s takšno kombinacijo je vendar jasno
evil.gif

Se je že pred časom, pa potem še enkrat in še enkrat, vse skupaj pa nič od nič. Zato, da da frajla noge širom, jo je treba najprej 100 ur poslušat.
bonk.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Všeč si mu, jaz bi si dal roza nagelj v žep.
evil.gif

Nimaš časa in če je oseba normalna te ne bo več gnjavila. Ali pa še najhitrejša varijanta, poveš direktno, na lep ali grd način, odvisno od osebe.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
jaooo......s čim imate eni probleme.
Če te povab na pir in nočeš, mu enostavno poveš. "čujj, ne grem, " pa zakaj? "lej ne da se mi po pirih hodit" 1x,2x..5x.... pa bo menda skužil, da ti pač ne "pride" z njem na pijači.
Če je pa ženska, pa še lažje.... pač rečeš, da imaš "dečvo" in da prosti čas preživiš z njo. Torej, če ob času klica nisi z dečvo, pomen da nimaš časa.
Sam so pa res eni zateženi... te povab na pir, pol ti pa zateži z neko stvarjo, ki nobenga ne zanima. Pa še tist kaj pove, je "hvalisanje", prodajanje megle, nalaganje.... bla bla...

Al pa vzameš njegovo taktiko. Zatežiš mu s stvarjo za katero veš, da se bo njemu obračal želodec
wink-1.gif

Če je pa ženska, pa ji zateži in govori o tretji ženski
In če še ne odneha.... maš pa problem.

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Reskiraj enkrat povabilo in pejd z njim na pir. Začni mu razlagat, da imaš en biznis, kateri pa ni legalen in da bi ga ti z njim izpeljal, ker ful računaš nanj, vendar greš lahko tudi v zapor, če te dobijo. Vendar mu ne omeni, zakaj se gre, temveč mu reči, da se bosta zmenila na naslednjem piru ---> Ne bo te več poklical
zmaga.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Kaj? Rečeš da nimaš cajta hodt z njo na pjačo. Če je tolk neumna da še kar vztraja potem imaš pa problem.
crazy1.gif