Tega imam jaz, soproga in vsi ostali ki imajo slične težave kaj, kako,kateri?Namestim, poskeniram in vsi so prezadovoljni.![]()
COVID Certificate - Apps on Google Play
Keep Swiss COVID certificates easily and securely on your mobile phoneplay.google.com
Švicarski varni wallet
Od srede dalje bo najbolje, če si jo daš tetovirati na čelo.Roko na srce. Kolikokrat do sedaj ste pa dejansko morali kazat QR kodo, da jo tako nujno rabite pri roki.
Meni se je to do sedaj zgodilo 2x. Enkrat pri vstopu na en filmski festival in enkrat ko sem šel v avstrijo.
Tako si to vlada predstavlja.Od srede dalje bo najbolje, če si jo daš tetovirati na čelo.![]()
Dokler ne bo prišel kak inšpektor, ki tudi izvajalca storitev lahko kaznuje celo do 100.000 evrov.Tako si to vlada predstavlja.
Dejansko bodo pa samo na vsakem koraku viseli napisi "Zahtevan PCT"
Po katerem zakonu? Aja sej res, ti to na pamet.Dokler ne bo prišel kak inšpektor, ki tudi izvajalca storitev lahko kaznuje celo do 100.000 evrov.
Pa ti ločiš oddlok in zakon?Kot pravijo pravniki, so vsi odloki veljavni, dokler niso razveljavljeni.![]()
Kazni predpisuje ZNB od 54.-57. člena.Po katerem zakonu? Aja sej res, ti to na pamet.
In? Odloke sprejema vlada, zakone pa DZ. Tudi zakon je veljaven toliko časa, dokler ga morda US delno ali v celoti ne razveljavi. Odlok je morda nezakonit, samo o tem odloča sodišče in ne vsak, ki mu odlok ne paše.Pa ti ločiš oddlok in zakon?