Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Saj je lepo,ampak sosed te ne bo gledal s simpatijami ko mi boš vračal mačka na dili. Raje počedi do konca in rešen problem. Maček se je pač izgubil.....
Če bo kdo našel učinkovito stvar naj pove za kaj gre. Tudi meni gredo lasje pokonci, ko vidim mačje stopinje na opranem avtu, pa še žena si je omislila črnega.
našel sem najcenejšega za 26€, kar mi je pa preveč za nekaj kar ne vem če dejansko pomaga ali ne. Ker spušča zvoke, bo vrjetno še pesa motlo.
edit:
sem mal bolj še podatke pogledal pa tist za kune in tist za mačke delajo na približno enakem frekvenčnem območju 25khz. tko da bom kr unga za kune za 10€ vzel
držimo pesti, da dela
Jaz podoben problem (goneče se mačke pod okni) rešujem z airsoft sniper puško. Čist humano ciljam v predel zadnje bedre.
Mačka to doleti enkrat in ga več ni nazaj. (kuglice so 0,25g plastične)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.