Kako se učite in NAučite?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
uh js tud 11
smile-1.gif
pa mi vse drugo po glavi hod k tole

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Izpite delam s kolokviji. Pa nikoli še nisem bil na ustnem zagovoru (visoko povprečje kolokvijev). Učit pa se začnem ravno dan al pa max 2 dni pred kolokvijem.
bonk.gif
lenoba do groba.
Drugače pa ko gre za res sem lahko pred knjigami tudi 12ur v eno. Tehnični študij na FERI v mb.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
pa včasih pred kolokvijem spim ponoči po 3 ure, ostalo pa učenje. sam se mi zdi da ni ravno najbolje bit naspan ker je koncentracija na nuli, pol pa pri računanju neveš več niti kak bi začel.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Meni je najlažje šlo, če sem si podčrtaval in potem bral. Ko sem prebral podčrtano besedo sem vedel, da je pomembna in, da je ne smem pozabit
cool-1.gif

Potem pa ponavljaš dokler ne znaš
wink-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
V OŠ sem imel delovne navade, na sredini SŠ pa sem zabluzil in jo nekej pacam (sicer nikol fuknu). S takim odnosom ne bom naredil niti enega faksa.
rolleyes-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
O boš boš.

Jst sm OŠ in SREDNJO nardila z levo roko. Same odlike. Čist adijo. Pridem na fax, brez "zicledra", padla ko krava 1.letnik, pa še drugega. Ni panike...danes delam magisterij.

Sej gre, sam mal dalj traja
stupid-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Jap, tole je zanimivo: nekateri zagovarjajo teorijo, da je treba priden ratati šele na faxu, ker da je prej izguba časa in energije... Jaz nisem bil tak in sem na faxu nekajkrat imel prav krizo z motivacijo pri kakšnem brezveznem izpitu... In trenutno nimam nobene motivacije, da bi prilezel do VIII. stopnje... Ko enkrat ne bo več starega magistrskega študija, pa še toliko manj...

No, nadarjen folk bo naredu ves šolski sistem z en roko.
cheer.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ko enkrat ne bo več starega magistrskega študija, pa še toliko manj...

No, nadarjen folk bo naredu ves šolski sistem z en roko.
cheer.gif

Kako ko enkrat ne bo ... saj ga ni več
sprasujem se.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Cel kup privatnih in pol-privatnih ga bo še nekaj let imelo... ma ne okol govort
tongue-1.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Kako, če pa ni priznan na dražvni ravni? Zakaj bi potem delal nek program, ki mi ne bo priznan. A jaz kaj zamujam?
13.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Veš kako gre štos izpred 15ih let: Dec piše v cajteng, da bi rad rodil otroka.

Časopis odgovori: Poskusite v Beogradu, tam naredijo za marke vse.
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Izpite delam s kolokviji. Pa nikoli še nisem bil na ustnem zagovoru (visoko povprečje kolokvijev). Učit pa se začnem ravno dan al pa max 2 dni pred kolokvijem.
bonk.gif
lenoba do groba.
Drugače pa ko gre za res sem lahko pred knjigami tudi 12ur v eno. Tehnični študij na FERI v mb.

jao vam je fajn ko mate tako zrihtane faxe, jaz že 5 let delam redne kolokvije, ki so včasih pogoj za pristop k izpitu, včasih za pristop k vajam, včasih pa so celo potrebni, da ti potrdijo opravljene vaje...

potem pa še izpiti, katerim obvezno sledi ustni zagovor - mislim, da sem od več kot 30 izpitov naredil morda 5 brez ustnega zagovora...

@vsi ki imate zdaj še 10+ izpitov za nardit do jeseni - to mi nikol ni blo jasno, kake izpite majo razni fdvji, kjer naredi folk 6 izpitov v enem mesecu - na našem faksu (medicinska fakulteta), če imaš junija še 3 izpite za nardit, ti že pošteno voda v grlo teče, morš že o pogojnem vpisu razmišljat (beri - začet razmišljat, kje boš dobil potrdilo, da se celo poletje nisi mogel učit, ker si bil bolan
evil.gif
)

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Mogoče. Sem ena izmed redkih, ki priznam da je to najslabša odločitev v mojem življenju. A kaj čmo. Zdej je kar je
grin1.gif

Podobne teme