Kako se rešit RTV naročnine?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Lahko umaknejo, samo naj bo potem naročnina 5€, ker očitno 10€ samo RTV stane
tongue-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Od kje ti ta ideja? Saj ti ne plačuješ rtvslo preko kabelskega operaterja? 10€ pa res ni tak strošek no. A www.rtvslo.si pa nikoli ne obiščete? Pa hribar in podobne oddaje tudi nikoli ne pogledate. Pač je to ideja nacionalne televizije... saj je v tujih državah isto. Se pa strinjam, da bi morali konkretno popraviti program... vsaj na polovico nivoja avstrijske nacionalke bi bilo že super.

Sicer pa čakam temo z naslovom "Kako se rešit davkov, saj nimam nič od njih?"
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Pa dajmo še poptv naročnino uvest, pa radiohit in ognjišče....
redko kdaj obiščem rtvslo.si
hribar in co: na račun reklame na rtv zaslužijo v enem večeru (2x10minut) po 500 evrov. Preverjeno prejšnji teden(nek "mladič" od hribarja"). Po mojem mnenju bi moral hribar plačat za delo na rtv ne pa rtv njemu..... Seveda je zgornja cifra padla direkt v žep, brez vsakih potrdil itd...(davki, dohodnina),

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Jaz sem že tudi večkrat razmišljal o odjavi te rtv naročnine ker se mi zdi totalno butasto plačevanje za nekaj kar ne koristiš
13.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
V Nemčiji so še bolj navdušeni nad nacionalno TV. Tam na dogodke pride 7 različnih ekip, vsaka s svojo kamero. Aja vse so od ene in iste nacionalne TV. Tisto šele mora bit zanimivo.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Nemreš se rešit tega hudiča. To ti bojo oni otežili še dodatno, da boš rekla ko jebe totih 10 evrov.
crazy1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz tudi tak razmišljam, ampak žalostno je, kaj dela država z nami. Itak že davke plačujemo, za teh 10 evrov pa moram jaz v službi dosti sranja požret , da jih dobim in jih pol dam tej bandi.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ja iz nemčije poznam še eno bolj kruto zgodbico. Oni plačajo "davek za nacionalke" glede na število televizijskih aparatov v gospodinjstvu. In nato so se (iz razlogov, ki sem jih že pozabil) spravili na nekega serviserja TVjev, ki je dobil račun za par tisoč evrov
bonk.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.975
40
48
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ja iz nemčije poznam še eno bolj kruto zgodbico. Oni plačajo "davek za nacionalke" glede na število televizijskih aparatov v gospodinjstvu. In nato so se (iz razlogov, ki sem jih že pozabil) spravili na nekega serviserja TVjev, ki je dobil račun za par tisoč evrov
bonk.gif

Saj tole placevanje glede na stevilo aparatov v bajti je bilo tudi pri nas v "svincenih cajtih"...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.975
40
48
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Se pa strinjam, da bi morali konkretno popraviti program... vsaj na polovico nivoja avstrijske nacionalke bi bilo že super.

Saj so na polovici... Slika TV SLO je priblizno za polovico manjsa od tiste na ORF (ce gledam v VLCju), pa nas Dnevnik ima za "polovico manj" voditeljev hkrati v primerjavi s ZiB.
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
KSZ

Poklicat in naj na TV-ju zaklenejo tv slo 1 ali 2.....ne vem, pri nas ne gledamo tega.
Ne vem pa tudi, kakšno kazen bi dalo sodišče, a kje piše, da je plačevanje obvezno?

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Pa še kako te kaznujejo, zablokirajo ti lahko TRR in ti nabijejo obresti, da jih ne dohajaš.
Omenim naj še to, ko sem se preselila v drug kraj, sem dobivala 2 položnici za plačevanje RTV naročnine z različnima številkama
zgoraj na položnici kjer piše sklic zavezanca
k sreči sem to takoj ugotovila in jim sporočila, da ne bom plačevala dvojne naročnine, ker ni pomagalo ustno preko telefona, sem jim poslala še pisno pritožbo s povratnico, od tedaj mi pošiljajo samo 1 položnico mesečno.

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pa naj pride, imam take sumljivce za sosede, da bi ga takoj likvidirali, ker bi mislili da je kakšen rubežnik ali krimič
grin1.gif

Se pravi posledično ne moreš muzke poslušat ali pa saj prdnt
wink-1.gif