Kako ščistiti???

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
A si ti spucal tiste "Solea" oz. "48" prstne odtise s stene?
grin1.gif
In kako?

ma jok, kamufliral s sliko mspet barvanje pa najbrz druga boja. ni prioriteta, ni casa. hvla na pitanju n

emirATes

Pripravnik
9. apr 2012
159
7
18
Ko sem sam prvič malal, sem pusti, da se je jupol posušil, nato pa stekla očistil z rezilom olfa noža, za okvirje pa sem uporabil ozek "špohtl". Samo nežen moraš bit!

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Za steklo je najboljša varijanta strgalo-nož za steklokeramično kuhalno ploščo ali nekaj podobnega. Gre hitreje in lažje kot t olfa nožem

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
kolko te pridejo kaj čistilni servisi da ti to ščistijo? stekla + okvir

Čiščenje stekla je 0,65 eur/m2, za okvir pa je odvisno (aluminij, les, plastika...). Običajno se vse skupaj dobro namoči, s stekla gre najlažje s strgalom, z okvirjev pa kakor kje. Še najraje se za okvirje poslužim bombažne krpe, tako da zmanjšam možnost poškodb.
Za tla (konkretno ploščice) se vse skupaj namoči, potem pa za večje površine strojno, sicer pa ročno čiščenje s filcem. Sledi sesanje odpadne raztopine z izpiranjem in po potrebi še ena runda tam, kjer so še kakšni ostanki.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
kolko te pridejo kaj èistilni servisi da ti to šèistijo? stekla + okvir

Èišèenje stekla je 0,65 eur/m2, za okvir pa je odvisno (aluminij, les, plastika...). Obièajno se vse skupaj dobro namoèi, s stekla gre najlažje s strgalom, z okvirjev pa kakor kje. Še najraje se za okvirje poslužim bombažne krpe, tako da zmanjšam možnost poškodb.
Za tla (konkretno plošèice) se vse skupaj namoèi, potem pa za veèje površine strojno, sicer pa roèno èišèenje s filcem. Sledi sesanje odpadne raztopine z izpiranjem in po potrebi še ena runda tam, kjer so še kakšni ostanki.