Kako rečemo spolni zlorabi starejšega???

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jest si sploh nisem mogel misliti, da to obstaja... ampak očitno obstaja...

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042475979

Ljubljana - "H gospodu zdravilcu sem šel zaradi težav s srčno aritmijo in alergijami, on pa je v popisni list zapisal, da imam prizadeto prostato in venske zaklopke. Pa to sploh ni bilo res. To je napisal samo zato, da se je potem lahko igral z mojim mednožjem. Ni me pozdravil, nasprotno, zaradi tega, kar je z mano počel, sem dobil celo nove bolezni: čustvene motnje, depresijo, celo bipolarno motnjo je ugotovil moj zdravnik," je včeraj na sodišču povedal 78-letni moški s Štajerskega, ki trdi, da ga je septembra 2006 68-letni bioenergetik med terapijo v svojem centru za alternativno medicino spolno zlorabil. Ko je gol ležal pred njim na mizi, ga je prijel za spolni ud in mu dejal, da mu "sperma zastaja v penisu" in da ima zaradi tega težave s prostato. Menda ga je nato začel masirati po modih in spolovilu, potem pa razprl haljo, naslonil svoje telo obenj, mu potisnil svoj penis v roko in na koncu ejakuliral. Upokojeni oškodovanec je pričal, da je moral pri zdravilcu najprej v tako imenovano biospectrum savno, potem pod biospectrum luči, nato pa še na mizo, kjer mu je bioenergetik začel masirati mednožje - občasno jajčka, občasno penis, kot se je izrazil. "Bil sem nekako hipnotiziran, zaspan, tako da sem samo gledal, kaj se dogaja. On pa je vseskozi ponavljal, vse bomo pozdravili, vse bomo pozdravili, vi boste potem drug človek... Ko je končal, se je s papirjem na hitro obrisal, nato pa se je umil pri umivalniku. Bil sem v šoku. Plačal sem, šel v avto, kjer sem se kakšno uro umirjal, potem pa odpeljal domov," je povedal 78-letnik.

v članku je pa še ostalo...

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
swashta
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

dobra fora - prostata vam nagaja, ker ne odvajate sperme!!! svaka čast!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
Pravno gledano bi šlo lahko za spolni napad na slabotno osebo oz. osebo zaupano v varstvo... bi blo treba vse okoliščine pogledat in ugotovit ali ta zdravilec lahko sodi med osebe ki se jim ocita kvalificirana oblika kaznivega dejanja.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Zakaj pa je sedaj to "omogočeno" hetero pijancem, nasilnežem, posiljevalcem,...?

btw ti sploh veš kako izgleda postopek posvojitve otroka?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.175
1.254
113
43
Itak da mu je pasal. Sej gejom tud paše. Sej suzici tud paše ko ga žena z lesenim dildotom ki ga je sam naredu štepa u rit.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
gerontofilija je to kar iščeč...Sprevržena ljubezen do starih ljudi

pedofilija....Sprevržena ljubezen do otrok

drugace pa se spolni zlorabi reče posilstvo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
taki ne posvajajo otrok! Ali ti je na žulj stopil?
Kako da ne?
confused-1.gif

Stopil na žulj? Saj si ti tisti, ki se druži z našemljenimi ritopiki
evil.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.244
889
113
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
In takim homoseksualnim zdravnikom naj bi zakonsko določili da lahko posvojijo otroke??
O moj bog
rolleyes-1.gif
v katerem zakonu pa naj bi bilo določeno, da bodo lahko 68-letni homoseksualni gerontofilični posiljevalci (* po HEPANu) posvojili otroke?