Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
.
A je kakšna varijanta za to, da se speče pomfri zgolj v pečici in s čim manj maščobe? Brez friteze in pa ne tisti že pečen iz trgovine. Tega lahko komot zgolj še popečeš v pečici.
In pa, zanima me, če ima kdo kakšno KVALITETNO zadevo za rezat pomfri iz krompirja. Namreč smo že imeli eno plastično zadevo, katera je pa zdržala ravno kakšen mesec, pa se je vse skupaj polomilo.
Citat: Uporabnik sad pravi:
Da malo obudim to temo
.
A je kakšna varijanta za to, da se speče pomfri zgolj v pečici in s čim manj maščobe? Brez friteze in pa ne tisti že pečen iz trgovine. Tega lahko komot zgolj še popečeš v pečici.
Nedolgo nazaj sem (mislim da v Odprti Kuhinji - priloga Nedela) zasledil, da ga eni pecejo v pecici kar na peki papirju. Sam sem skepticen, ce imas voljo, preizkusi in porocaj, ce bo dobro, pa se poslikaj
Citat:
In pa, zanima me, če ima kdo kakšno KVALITETNO zadevo za rezat pomfri iz krompirja. Namreč smo že imeli eno plastično zadevo, katera je pa zdržala ravno kakšen mesec, pa se je vse skupaj polomilo.
Citat: Uporabnik Radirko pravi:
Nedolgo nazaj sem (mislim da v Odprti Kuhinji - priloga Nedela) zasledil, da ga eni pecejo v pecici kar na peki papirju. Sam sem skepticen, ce imas voljo, preizkusi in porocaj, ce bo dobro, pa se poslikaj
To deluje super, vendar moraš imeti pripravljen pomfri iz vrečke. Le ta je že enkrat cvrt in potem zamrznjen.
Zanima me pa varijanta, da bi iz svežega krompirja tako pekel...
Citat: Uporabnik sad pravi:
Da malo obudim to temo
.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.